Jedva čekam!!!
Jedva čekam!!!
Like! Combat sa Violom mi se isto čini super. Bit će ovo roba kao i svaka Bayonetta do sad.
Gameplay s Violom. Predivno izgleda.
Hellena Taylor, Bayonettina originalna VA, iznijela je svoju stranu priče zašto više nije na projektu. Navodno su joj ponudili samo 4000$, i to je (navodno) bila uvećana ponuda te je pozvala na bojkot igre.
Ne znam baš da su uštedjeli sa Hale, obzirom da je svojevremeno bila najplaćenija glumica u industriji.
Šteta što bi izlazak igre mogao ostati u sjeni ovakvih ružnih stvari…
kabegami Da citiram jedan komentar s reddita:
"Damn it, are they cheapening out on voice--" *The actress they replaced her with is a bigger and more expensive name* "I see, so is this just another push back against unions--" *Everyone from the same union as her is still in the game* "Ok, something's up."
Meni ovo izgleda kao da se nisu našli više sa poslom i da su dali ponudu tek tako jer su obavezni dati zbog nekih ugovora ili što već. Ali definitivno ima ovdje i druga strana jer sam siguran da Jennifer Hale sigurno nisu platili 4000 dolara s obzirom da se igra prodaje na šake i kape. A kad smo već kod nje, ženska je odradila takav dobar posao da nebih ni znao da ova više ne daje glas.
"ah ah ah"
Dečki, brojimo još jako sitno!!
Recenzije bi trebale biti u utorak, a po previewsima igru univerzalno poprilično hvale, kako sam i očekivao.
@Tuhy da ne znaš slučajnooo da neće steelbook doći u Sanctu uz Bayonetta Trinity Masquerade Edition?
Vidio sam na nekim EU siteovima da šalju uz igru, ali kao da gledma nismo mi te sreće
Ne vidim u opisu.
Sumnjam
Završio sam igru jučer.
Jako lagani GOTY.
Izuzetno zabavna, savršeno dorađenih mehanika i prepuna potpuno suludih ideja.
Viola mi nije sjela, kao lik je ok ali njezina osnovna obrambena mehanika (parry) kasni i nije toliko točna kao Bayonettin dodge. Podsjeća me na igranje sa Jeanne i aktivaciju Witch Timea kroz Moth Within. Ipak sam potrošio nekoliko stotina sati na serijal i igranje s Bayonettom pa moram priznati da mi ovakva promjena dosta teško pada.
Ovo je zapravo najveća Bayonetta. Lokacije su ogromne i baš ih je predivno istraživati jer svaki kutak donosi nešto novo, postoji puno toga za pokupiti. Na svakom koraku je nekakva zagonetka i sve skupa djeluje jako prirodno i zanimljivo.
Gameplay je apsolutno savršenstvo. Upravljanje demonima je tako lako i u sekundu točno. Sami demoni su dovoljno snažni da se možemo osjećati moćno dok se magija dovoljno brzo troši kako nebismo bili OP.
Preobrazba u demone kao finisher comboa donosi raznolikost kako u vizualnom smislu tako i u samoj tehničkoj izvedbi. K tome, jako je zabavno promatrati cijelu paletu poteza koje svako oružje nosi.
Ono što me je apsolutno oduševilo su boss borbe koje su toliko kreativne da katkada nisam mogao doći k sebi od čuda koja se događaju na ekranu. Rado bih se raspisao ali sve to spada u sferu spoilera, jednstavno morate doživjeti sami kako biste znali što igra sprema.
Inače, combat je zaključan na 60 FPS-a, dok su animacije zaključane na 30. Nekih značajnijih padova FPS-a nije bilo pa sam jako zadovoljan sa iskustvom. Jedino se vidi (i to baš jako) da igra izvlači apsolutno sve što može iz konzole. Na momente izgleda prekrasno, ali ipak suviše sivo. Fali one oštrine koju je nosila dvojka.
Moram pohvaliti kompozitore. Primijetio sam kako o tome nitko ne piše, ali Platinumovi kompozitori su izuzetnoo talentirani. Ne postoji igra Platinum Gamesa koja ima loš soundtrack, bez obzira na budžet kojim raspolažu. Pa tako ni Bayonetta nije izuzetak, što su i prethodne dvije igre potvrdile. Ovoga je puta glazba ipak stilski drugačija i to donosi određenu dozu svježine.
Priča je, očekivano, poprilično bazična pa se ne treba nadati nečemu izvanrednom. Ipak, nosi dozu emocije i ljudskosti. K tome, ima nekoliko zanimljivih preokreta koji… ostavljaju gorak okus u ustima. Konceptualno me, i to čak nekoliko puta, podsjetila na Kingdom Hearts.
Još uvijek upijam dojmove, pokušavam skupiti sve što mogu i iz igre izvući apsolutno sve što nudi. Sa Climaxom težinom ću pričekati… mislim da mi to još ne treba.
Trebako mi je 23h da je završim (dosta sam istraživao) jer igra baš dosta toga nudi.
Radujem se novoj igri jer bi, prema svemu sudeći, prodaja trebala biti dobra. Nadam se da Kamiya (a i ostatak Platinuma) imaju spremne ideje i da će se još jednom raspištoljiti. Jednog dana, na novom hardwareu.
Meni je Bayonetta vrhunski serijal. Baš no nosense akcija. Iako mi je zanimljiva satnica za ovaj. Ako se ne varam prva dva su dupla kraća bila. Oko 10 tak sati za jedan prijelaz?
Na kraju sam osvojio zlato. Na moje veliko čuđenje. Očekivao sam srebro.
8 do 10h su trajale prošle igre. Ova je baš ogromna. I ništa nije razvučeno, prepuno je svega i svačega.
Btw, ovo je najgori Rodin do sada. Lik ima DESET health barova, brz je ko munja i udara još žešće. Badava mi Witch Time, ne stignem ništa. Skinuo sam mu, čini mi se, 5 barova i onda me razbio. Preobrazi se jako brzo, čini mi se nakon 3 bara. Kaos.
Ali past će. Svaki put je do sada pao pa će tako i sada.
Gotovo! Utrošio sam oko 20 sati, s time da je čiste borbe bilo oko 13 sati. Na kraju sam osvojio srebrnu statuu, ali budem to poboljšao na barem zlatnu. Definitivno najveća i najraznovrsnija Bayonetta. Igrivost je uobičajeno izvrsna, jedino je priča koktel svega i svačega, a i grafički nije previše impresivno, no tipičan japanski ekstravagantni art stil je vrh. Bilo je dobro družiti se s tetom vješticom (i ne samo njom), a sada ostaje čekati neki novi nastavak na novoj generaciji.