Fanovima je svaka igra "odlična i nikad bolja".
Tuđa mišljenja u vezi ovakvih igara su postala beskorisna.
ako se odnosilo na mene, nisam fan niti jedne igre, pa ni fife. fan sam dobre i samo dobre igre ma kako se zvala. demo probam svake godine, a ocijenu i dužu analizu nakon 15 ak dana igranja i to isključivo online h2h, fut i ostalo ne igram.
demo prošlih fifa bi odigrao max 20 tekmi jer je ai cpua ubitačan i nervira me igrat,pogotovo šta od 2008g nisam odigra niti jednu tekmu protiv cpua, osim u demu.
fifa 16 demo me vuče na igranje ajde još samo jednu tekmu, ajde još samo jednu tekmu. ai mojih igrača je vrhunski, a cpua nikad bolji. i čak mi se vraća sječanje na vauuu efekt iz fife 08.
da zaključim hebe mi se živo tko je proizvođač i nemam 10 g da sam neki fan boy. samo sam normalan igrač koji želi za svoje novce igrat nešto šta me zabavlja, a svi smo mi prije igrali pes do fife 08. i u principu igram samo igre koje su vrh. imam na polici hitova koje sam odigra po pola sata, pa presta igrat jer su bez šušta i gušta. pogotovo ih imam na ps3, a na ps4 ih nemam jer sam naučio školu. fifa 16 je zasda odlična igra, iako je samo demo