Lako sto je ovo najgora Fifa u zadnjih 10 godina, ovo je jedan od najlosijih nogometa uopce, a radi se o 2016. godini sto je stvarno tuzno.
Ne znam kako bi nazvo igru da joj slucajno s nekom uvredom ne udjelim neki kompliment, jer za ovaj nogomet nije jos izmisljen naziv.
Stvarno ne znam da li bi prije poceo od katastrofalnih udaraca, superman golmana, uzasnih kornera i slobodnjaka, neprirodnog kretanja igraca ili od cudnih i nelogicnih odbijanki i remplanja koje nema ikakve veze s ikakvom logikom i ocjenama igraca.
Igra je neki bizaran spoj PES 6, Fife 99 i Fife Ultimate Teama, samo sto je sada moguce i obranu automatizirati do te mjere da ti komp obavlja vise od polovice posla umjesto tebe. Bogami kad pomislis da igru ne mogu vise olaksat, oni opet pronadu nacin da te demantiraju.
Vjerujem da su golmani samo kompromis izmedu pokvarenog gameplaya i igraca, jer da ne glume supermane rezultati bi bili vaterpolski u svakoj tekmi.
Svi pucaju ko Ronaldo, svima se lopta naglo spusta, lakse je zabit gol izvana nego 1 na 1, svi golovi su isti, a s dribljanjem mozes proc koliko god igraca hoces, osim ako ti protivnik ne nastima super agresivnu igru, pa onda tesko mozes tocno dodat loptu suigracu koji stoji 2 metra od tebe i koji ce i tu loptu ustopat uzasno, a protivnik ce samo CPUa pustit da obavi automatski tackle umjesto njega.
Horor od igre, uzas od nogometa. Sramota me ovakvu igru i prodavat, jer sta ce ljudi rec kad krenu ovo igrat. Tu i tamo nabacim koju tekmu u nadi da ce bit bolje, al rezultat na kraju uvijek bude isti - najcudniji i najbizarniji nogomet ikad napravljen.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk