Probao i ja FIFU, igra je vrlo dobra, pozitivno sam iznenadjen, posto sam poklonik drugog tabora ne znam smijem li nastavit igrat da me nece neko prokletstvo stici.

Mene samo zanima prije možebitne nabavke i skidanja zadnjih kuna šta bi s onim ubrzanjem igre i promjenom kao? Bio patch zaista ili ne?

Mene samo zanima prije možebitne nabavke i skidanja zadnjih kuna šta bi s onim ubrzanjem igre i promjenom kao? Bio patch zaista ili ne?
Bio je patch,danas sam ga skinuo
Nisu mjenjali brzinu igre, i sami su rekli da to nece dirat.
Nesto u vezi golmana je taj patch,koliko ja znam.

To misteriozno ubrzanje nije imalo veze s patchom... Igra jednostavno poludi sama od sebe, jedan dan je gameplay savršen dok je sutradan to druga igra. Igraš season igra leti, upališ FIWC gameplay brutalno dobar ko dvije različite igre. Virtual Pro mod predobar, gameplay također brutala  uživancija  :

A danas je stigao taj 1.0.2 update nešto preko 300MB

The update includes general stability improvements and addresses the following:

Optimized goalkeeper rushing, AI, and positioning.
Improved player wage accuracy in Career Mode.
Addressed referee/kit clashes.
Addressed an exploit in Virtual Pro leaderboards.
Addressed a shot missing the top corner and still being called a goal.
FIFA Trainer button tuning.
Player clipping during intro sequence in certain stadiums.

The update also addresses the following FUT items:

EA SPORTS Football Club shared squads not showing players in FIFA menus.
Relisting Transfer List items not retaining previous price settings.
Error message when attempting to apply a contract consumable.
Away crowd wearing incorrect kit.
Some returning users experiencing an issue when naming their club.
Controller disconnecting in FUT modes.

U fifi su uvik bila misteriozna ubrzanja na dane..
Ali statistika mi nije jasna..
Nekidan mi je prijatelj opucao 5 puta u samo jednoj akciji, bas smo komentirali sta je sve golman poskidao.
Na poluvremenu pise da smo obojica imali po dva udarca.
Loool.

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Sinoć odigrao par tekmi na PS4 sa frendom i osjeti se pomak na prvu. E sad nakon treće tekme kad sam se malo uhodao opet sve te novosti brzo nestaju i skužiš da se vraćaš opet na ono staro. Sviđa mi se da su konačno riješili dodavanja da sad moraš paziti kamo ti je igrač okrenut i kamo dodaješ. Tackleovi su bolji, razlike između tipova igrača više izražene, ima dosta novih međupokreta, brzina mi odgovara, ali vidio sam i užasne reakcije golmana, mislim da će prizemna ubacivanja u kazneni prostor biti OP i apsolutno me živciraju penali i situacije u kojima ih sudac dosuđuje gdje nemam nikakvu kontrolu, već igrač sam napravi faul.

Danas je došao patch i jedna od stavki izgleda obećavajuće a vezana je uz pozicioniranje golmana i njihovu užasnu ljubav za istrčavanjem na svaku moguću loptu (jedna od stavki koje sam odmah skužio).

Sinoć odigrao par tekmi na PS4 sa frendom i osjeti se pomak na prvu. E sad nakon treće tekme kad sam se malo uhodao opet sve te novosti brzo nestaju i skužiš da se vraćaš opet na ono staro. Sviđa mi se da su konačno riješili dodavanja da sad moraš paziti kamo ti je igrač okrenut i kamo dodaješ. Tackleovi su bolji, razlike između tipova igrača više izražene, ima dosta novih međupokreta, brzina mi odgovara, ali vidio sam i užasne reakcije golmana, mislim da će prizemna ubacivanja u kazneni prostor biti OP i apsolutno me živciraju penali i situacije u kojima ih sudac dosuđuje gdje nemam nikakvu kontrolu, već igrač sam napravi faul.
pa ne stišči dugmad non stop u 16 i neće bit penala. tvoj igrač če sam blokrat ili ga ti tijelom blokiraj. 50% penala rješeno

Bio je out, mijenjali smo igrače, uzeo sam pivu u ruku, počeo piti, gamepad je bio u mom krilu i frend je da me zajebe izveo out dok sam ja gledao kako moj igrač udara njegovog i radi penal..  :( bez ikakve moje interakcije!

Milijon puta igrac koji uopce nema trokut a u blizini bude sam radi tackle i napravi sranje..znam te situacije

Osjećaj je baš odvratan! Totalno si nemoćan i primjerice sav trud koji uložiš u neku tijesnu tekmu ide u onu stvar kad te igra tako pokrade!

Golmani su čudo jedno,barem na ps3.Imao sam osjećaj kao da pucam po rukometnom golu,a brani Omeyer 
Kakav god udarac probao Tyton brani sve,glavom s tri metra,nogom s pet metara, izvana,nema šanse.Dok moj golman Krul zakrulio i ne brani ništa i naravno popio tri komada,lopte jedva da su do njega došle 

Golmani su čudo jedno,barem na ps3.Imao sam osjećaj kao da pucam po rukometnom golu,a brani Omeyer 
Kakav god udarac probao Tyton brani sve,glavom s tri metra,nogom s pet metara, izvana,nema šanse.Dok moj golman Krul zakrulio i ne brani ništa i naravno popio tri komada,lopte jedva da su do njega došle 
Nhf  Tebi sve brane, a tvoj sve primi  jel to malo kontradiktorno

Ljudi, ne govorim tebi  Naucite igrat i ovo ce vam bit nogac ps1,2,3,4 

Bowie Isusa ti pises kao da si pijan totalno.
Procitas li ti svoje postove care?

Bowie Isusa ti pises kao da si pijan totalno.
Procitas li ti svoje postove care?

Pisem sa moba i ako me hoces i zelis razumit sta pisem -CITAJ  ako ti smeta, zaobidi  Post ti je nepotreban skroz  Mogu se slozit da fali interpunkcijskih znakova i ostalog  Probaj ti pisat ,sa moba i da je knjizevno po tvom ukusu

A na kraju i da mogu preko moba prepravljat( mogu, al necu) jer je zahebano, pa ako ti se ne cita ti produzi  Kad budem pisa vise od 5 recenica, onda cu pisat kako treba  Ovo je na brzaka pa ko skuzi dobro skuzi

Vidim pises " opucao" tu gore u svom postu  Sta znaci " opucao"  al gramaticki, kad vec nisi pijan  Prika oladi, be cool i sve 5, ne moj citat moj post , ako ti smeta  Vidis ja sam se potrudio razumit " opucao" u tvom postu😀😀😃

Hahaha pa ne tribas pisat knjizevno jbt, ali ovo je stvarno kaos.
Sta se ljutis jbt, ispricavan se.))

Sam kaj frend s polom u zavojima bolje piše preko običnog mobile foruma /netapatalk od tebe, al dobro. 

Sam kaj frend s polom u zavojima bolje piše preko običnog mobile foruma /netapatalk od tebe, al dobro. 
Ma pisem kako mi dode  Napisem dvi recenice i ko je skuzija, skuzija je  Da zelim km postove pisat, uzmem komp i udri 

Ovo mi je vise ono zahebancija

Kad bi vise ljudi tako pisalo na sta bi forum licio. Ako 99% ljudi moze normalno pisat, mozes se i ti malo vise potruditi.

Kad bi vise ljudi tako pisalo na sta bi forum licio. Ako 99% ljudi moze normalno pisat, mozes se i ti malo vise potruditi.
Pa slazem se s tobom  Posto pisem jedan post dnevno, potpuno je nebitno

Al evo potrudit cu se