Prvo da još malo pohvalim igru.
Puno više igram nego što uploadam videomaterijale.
Stoga već sada sam na drugoj polusezoni, a pola videa još nije pripremljena da se vidi kako napreduje ta moja karijera.
Igra me oduševljava svakom novom utakmicom, po prvi put moram priznat da je ispolirana do maksimuma.
Grafički me isto impresionira malo malo. Predivno.
A sada karijera!
Nakon što sam doveo Isca iz Real Madrida, nisam htio dofurat još nekog napadača i tu sam pogriješio!
Nakon svega par utakmica ozljedio mi se i Sakho, drugi najvažniji napadač poslije Lacazettea...
Prvi na 4 mjeseca, dok bivši igrač Lyona će biti nedostupan 2 mjeseca...
FIFA 16 | West Ham Career - Premiership - Match Day 3 - YouTube
Nakon rutinske pobjede protiv Bournemoutha, uslijedio je hladan tuš u Liverpoolu.
Sjajna atmosfera koju su napravili navijači Liverpoola očito je impresionirala moje nogometaše, jer svoje prilike nisu iskoristili te su upravo radi toga i kažnjeni.
FIFA 16 | West Ham Career - Premiership - Match Day 4 - YouTube
FIFA 16 | West Ham Career - Premiership - Match Day 5 - YouTube
Nakon poraza u Liverpoolu, nisam htio razočarat svoje navijače i pod svaku cijenu ganjao sam pobjedu protiv Newcastlea.
Ali nije išlo, tvrda nula i podjela bodova. Tim remijem nalazim se na petom mjestu na ljestvici premiershipa.
FIFA 16 | West Ham Career - Euro League - Day One - YouTube
Uslijedio je i debi Hammersa u Europa ligi...
Poprilično sam zadovoljan sa svime. Ali volio bih još jednog klasnog veznog igrača tipa Modrića...
No dosta je bilo hrvata u ekipi...
Izjasnite se, ako ne želite upload ovako cijelih utakmica, no nemam namjeru radit Highlightse...