Evo jedno iskustvo sa extreme digitala...
uglavnom naručio tv koji je usput bio jeftini 1,700,00kn i stvarno došlo nakon 3 dana,kolega Tuhy je upoznat sa pričom jer sam njega davio za televizije i preporuke...Usput kolega Tuhy hvala za sve!!
Uglavnom,ja je upalim ispred dostavljača i vidi vraga radi *) *) ,ode on,ja stavim nju na zid,ovu staru u sobu na zid premjestim,posla 3 dobra sata dok sam sve pospajao,namjestio,uredio...
Sjednem na kauć,idem upaliti ne radi...šok :,( :,( :,( :,( ...dva dana sjedim i gledam u nju,ne radii...
Javim se njima,oni govore javio si se u roku 72 sata imaš pravo na novu ii povrat,ja njima daj novu.
Čekao sam da je pokupe 7 dana,onda sam čekao da je dobiju 7 dana,onda sam čekao da je pogledaju 7 dana onda sam čekao da mi potvrde da je u kvaru 7 dana i da imam pravo na novu ili povrat,ja kažem daj povrat jer sam u međuvremenu vidio s kim imam posla (guglajući a i usput obratio sam se svim mogućim udrugama za zaštitu potrošaća,o tome ću kasnije),onda sam čekao 7 dana da proslijede moj IBAN računovodstvu i na kraju nakon otprilike 7 dana sjedne lova!!!NEMOGUĆE *) *) *) *) *) *)
Tko zna što prodaju i zašto su im cijene tako niske ali ja sam imao užasno iskustvo s njima!
E sad zaštita potrošača...javio se Mađarskoj i Hrvatskoj,Mađari se javili u roku dan a pogađate naše još uvijek čekam.
KATASTROFA,pa sam jučer nakon što sam dobio uplatu javio mailom našima što mislim o njima kojeg prenosim u cijelosti:
Poštovana gospodo,
Hvala Vam na javljanju i na odgovoru, hvala Vam na pomoći.
Javio sam se centru u Mađarskoj javili su mi se,žalio sam se i drugima i javili su se...
Samo se Vi niste javili jer Vas boli ona stvar za naše ljude,jer se ponašate kao i ostali u državnim firmama koji jašete na našim grbačama,sjedite i molite Boga kad ćete doma.
Nažalost nikakve pomoći od Vas nema i žalosno je da i kad tražimo da se ne udostojite bar odgovoriti,a da ne spominjem da nam pomognete,naravno nećete jer tko je vidio radit,ej.....
Vjerovatno Vam je plaća veća i po tri puta od naše što bi rekli europska,ali tko je vidio raditi...čak Vas sad više i ne molim za pomoć,nego nam se samo skinite sa grbače jer zbog Vas i takvih kao Vi naša država nikad neće naprijed.
Jadan onaj koji vam se mora obratiti za bilo što,žalosna ali i realna slika naše države!!
Hvala Vam još jednom!