Što je najbolje, Overseas je pogasio SVE fiksne telefone koje su imali i odsada ih se može dobiti isključivo na 0800 broj...kojem se ne može pristupiti sa mobitela, jedino sa fiksnog telefona!!!!!! Tko u 2018. još ima fiksni telefon??? Kakva retardirana firma onemogući da ju se zove sa mobitela??? Da bi ih sada dobio, moram ići doslovce na drugi kraj grada u glavnu poštu gdje ima pay-per-use telefon da bi ih mogao nazvati. Ili poslati mail i čekati danima na odgovor. Kao što mi je pošta tek danas odgovorila na mail od prije pet dana.
Do početka ovog mjeseca, gotovo da nisam imao zamjerke na dostavne službe. UPS je redovito sve dostavljao, a ako me nije bilo doma bi mi paket ostavili pored vrata, po dogovoru. DHL ista stvar. Poštar milina, pozvoni i ostavi paket pored vrata, nosi mi sve što treba, čak i pakete od pola metra kubičnog HPEX kako kad, ako je par poznatih, nazovu ili ostave kod susjede vrata do, nikad problema. Overseas mi je dostavljao dečko kojeg znam duže vremena, uvijek me nazove pet minuta prije dostave, ako me nema doma isto ostavi pred vratima. Nikad problema. GLS vozač je mega zbunjen, ali i njega sam dresirao pa nije bilo problema. Ali ovaj mjesec kao da je pijan sa dostavljačima.