Fenix Prikaz obiteljskog nasilja u Detroit: Become Human – potrebno ili ne? Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
wooddiebone Ja ne kužim kak ekipa ne vidi razliku između poticanja određenog ponašanja i kritike istog.
Nocna_Mandragora Treba staviti mikrotransakcije i loot boxove u igru, a ne tu neke dubokoumne poruke i društvene kritike.
viper89 Ja ne kužim kak ekipa ne vidi razliku između poticanja određenog ponašanja i kritike istog.cause vidya games, vecina njih ni nema pojma o cem prica vec samo zakljuce igre i nasilje, no way da tu ima "nesto vise"
Tzereen Kad sam napisao nepotrebno, mislio sam da je izbacivanje I prigovaranje nepotrebno.Nek ostane i u igri i u traileru. Neka ne zaziru i igre od teških pitanja i problematika.
fensisuperstar inb4 kozervativni političari tuku svoje klince i ženu, no one bats an eyehappens in a video game;everyone loses their minds!
skyr3xx Znači Hollywood smije, a igre ne?Meni se čini da netko paničari kako igrama sve više rastu profiti, a velike produkcije flopaju svaki put kad netko zakašlje.
Zero Sve što se nalazi u igri ionako se odražava na PEGI/ESRB podobnost. Dobro osmišljene kontroverze i društvena kritika mogu samo podići PR (primjer skrivenog Hot Coffee moda za GTA SA). Nadam se da neće raditi kompromis.
veigue Detroit: Become Human je igra?A ja mislio da je interaktivni film, kao i sve drugo što je Quantic Dream (Cage) napravio.