Evo ja sam bas u njemackoj na terenu i cimer na moju srecu ima ps4 i razmislja da napravi ovaj deal i usput jos kupi vr.
Nikad bolji teren.
Kad zavrsimo s poslom onda samo rokamo...sutra idemo kupiti jos par igara.
Uh sto je lijepo raditi i zaradivati u njemackoj...

Treba se dati svoj PS4 + dvije igre + 100 ojra za Pro.
jep, ps4 bilo koji model, u mom slučaju crni prvi debeli 500 gb model, 2 igre ću dat Infamous i Killzone (obje kupio za 5 eura ovdje ) i 100 eura nadoplata za novi PS4 Pro, znači ispadne me da ću svoju staru krntiju ustvari prodat za 2300kn, što je divota jer sam ga na njuškalo i ovdje stavljao prodavat za 1500kn i za te novce bio sam voljan spustit do 1400,, pošto se već na njuškalu stari modeli skoro pa džabe prodaju..
Oni uzimaju samo fullprized igre. Dakle igre koje trenutno kostaju 60€.
Njihove akcije '2 igre +10€' za novu igru su istu shemu, te dvije igre isto moraju "nove" biti.

Mora se kod njih raspitati koje igre uzimaju, pa te dvije povoljno nabaviti (ako ih se nema vec u kolekciji).

Bas sam htio skomentirat da mi malo predobro zvuči da možeš dofurat bilo koje dvije igre. Moraju oni zaraditi negdje na tome, svi takvi dućani inače striktno odrede igre koje primaju.

jep, ps4 bilo koji model, u mom slučaju crni prvi debeli 500 gb model, 2 igre ću dat Infamous i Killzone (obje kupio za 5 eura ovdje ) i 100 eura nadoplata za novi PS4 Pro, znači ispadne me da ću svoju staru krntiju ustvari prodat za 2300kn, što je divota jer sam ga na njuškalo i ovdje stavljao prodavat za 1500kn i za te novce bio sam voljan spustit do 1400,, pošto se već na njuškalu stari modeli skoro pa džabe prodaju..
Oni uzimaju samo fullprized igre. Dakle igre koje trenutno kostaju 60€.
Njihove akcije '2 igre +10€' za novu igru su istu shemu, te dvije igre isto moraju "nove" biti.

Mora se kod njih raspitati koje igre uzimaju, pa te dvije povoljno nabaviti (ako ih se nema vec u kolekciji).
Bas sam htio skomentirat da mi malo predobro zvuči da možeš dofurat bilo koje dvije igre. Moraju oni zaraditi negdje na tome, svi takvi dućani inače striktno odrede igre koje primaju.
someone i Milicevic87 momci trebate ubiti tu lijenost i otići na njihovu stranicu prije nego bubnete po svojem i ostanete živi  i ja sam sumnjao odmah u to ali ova akcija ne vrijedi za "listu zamjena" gdje traže nove ili rijetke igre..

kod te akcije ne uzimaju igre koje im fale na lageru ili nove naslove po punoj cijeni- nego BILOKOJE, osim sportskih tipa FIFA 14 i NBA 2K14, sve od /16 sportskih na niže ne uzimaju, ostalo sve ali ama baš sve, ako ne vjerujete evo vam i dokaz..ako trebate prijevod koristite translate ili javite meni :)

uostalom u srijedu vam navečer i iz prve ruke javim :)

nisam bas siguran da ce sa infamous i sa KZ uspijet dobit tu vrijednost sto oni traze al naravno neka pokusa

Vidim da gamespot u austriji istu akciju ima. Dobio sam email od njih, ali sam je odmah prebacio u spam ordner, jer sam mislio da je u pitanju neka igra. Bas cu se danas raspitati koje igre bi oni htjeli. Imam deus ex koji sam platio 10€, ako to uzmu super, za drugu cu lako.
Jos da im uvalim stari controller koji malo zaje****, bilo bi odlicno. 'evil smile'

Ovog božića kupio 4k hdr tv. Sa ps4 pro bi imao lijepi komplet.

FM6 car pass - £6

FH2 car pass - £4

Iz friškog Deals with Gold

Vidim da gamespot u austriji istu akciju ima. Dobio sam email od njih, ali sam je odmah prebacio u spam ordner, jer sam mislio da je u pitanju neka igra. Bas cu se danas raspitati koje igre bi oni htjeli. Imam deus ex koji sam platio 10€, ako to uzmu super, za drugu cu lako.
Jos da im uvalim stari controller koji malo zaje****, bilo bi odlicno. 'evil smile'

uzimali su sve igre, ali tu je najveći problem - uzimali su..

dogodio se veliki skandal,
pošto je akcija bila stvarno primamljiva te popraćena nevjerojatnom navalom, dogodilo se to da dan prije službenog početka akcije sve filijale u Njemačkoj i šire nemaju više PS4 Pro na lageru.. naime polovicu artikala (njih 15 000) su podijelili među zaposlenicima ili ljudima preko veze a druga polovica rezervirana je za najbrže sretnike koji su putem telefona ili osobno u poslovnici osigurali svoj primjerak par dana prije početka akcije..

I tako da je danas Gamestop u Njemačkoj i Austriji trpio velike uvrede, čak su na vijestima bili, vjerovatno ih očekuju i tužbe i što sve ne..

evo na Fejsbuku trenutno od podneva svake minute pristižu postovi nezadovoljnih korisnika koji plaču jer su poslovnice prazne a sutra bi morala krenuti akcija.. najviše ćete saznati iz novina koje već pišu o skandalu iz prve ruke:

http://www.heute.at/digital/games/story/Shitstorm-fuer-Gamestop--PS4-Aktion-begann-zu-frueh-41615192

ja mogu jedino biti sretan da sam na vrijeme otkrio ovaj rasplet, jer da sam utrošio vrijeme na kopiranje podataka i čišćenja svoje stare plejke, te prijevoz do Stuttgarta i obilazak poslovnica, i onda da su mi sutradan rekli, žao mi je nemamo više na lageru, mislim da bi golim rukama nekog ubio al doslovno 

evo i izjava iz prve ruke o čemu se radi od njemačkog streamera iz mog kraja koji je također ostao kratkih rukava..

https://www.youtube.com/watch?v=R1MzJn48y5A

Hebiga, znaci ipak nista od proa. Vozat cu stari dok ne crkne ili ps5 dodje.

PSN Game discounts 26/4/17
UK Store

PS4 Games (Name, Price, Discount, PS+ price, Discount)

A Bast***'s Tale £1.69 66%
Albedo: Eyes From Outer Space £2.49 79%
Alien Shooter £2.49 62%
Bard's Gold £1.69 66%
Battleborn £7.99 68% £5.49 78%
Battleborn Digital Deluxe £11.99 70% £7.99 80%
Battlefield 4™ £7.99 50% £6.39 60%
Battlefield 4™ Premium Edition £15.99 71% £10.49 81%
Battlefield Bundle £11.99 52% £9.49 62%
Battlefield™ 1 - Titanfall™ 2 Deluxe Bundle £44.99 63%
Battlefield™ Hardline Deluxe Edition £15.99 60% £11.99 70%
Battlefield™ Hardline Standard Edition £7.99 50% £6.39 60%
Battlefield™ Hardline Ultimate Edition £19.99 75% £11.99 85%
Blast 'Em Bunnies £1.99 50%
Blues and Bullets - ep. 1 & 2 Bundle £2.49 62%
Blues and Bullets - Episode 1 £1.69 58%
Call of Duty Ghosts and Season Pass Bundle £39.99 50% £31.99 60%
Call of Duty Warfare - Digital Pro Edition (Day Zero) £39.99 53% £31.49 63%
Call of Duty Warfare - Digital Pro Edition (Day Zero) £39.99 56% £30.99 66%
Call of Duty®: Advanced Warfare Gold Edition £15.99 71%
Call of Duty®: Ghosts Gold Edition £15.99 71%
Call of Duty®: Infinite Warfare £24.99 55%
Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Deluxe £64.99 32%
Call of Duty®: Infinite Warfare - Legacy Edition £43.19 46%
Call of Duty®: Infinite Warfare + Destiny - The Collection £49.99 50%
Call of Duty®: IW Legacy + Destiny - The Collection Bundle £59.99 50%
Cast of the Seven Godsends - Redux £1.69 71%
Darkest Dungeon® £11.49 36% £7.89 56%
Destiny® – The Collection £21.49 57%
Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition - EFIGS £15.99 73%
Dino Dini's Kick Off Revival £3.29 59%
Doodle Devil £1.69 66%
Doodle Devil & Alien Shooter £3.29 59%
Doodle God £1.69 66%
Doodle God Ultimate Collection £3.99 67%
Doodle Kingdom £1.69 66%
Drive Drive Drive £6.49 59%
Evolve £7.99 77% £4.49 87%
Evolve Digital Deluxe £11.99 72% £7.69 82%
Evolve Ultimate Edition £15.99 71% £10.49 81%
Ghost Blade HD £3.29 55%
Grim Legends: The Forsaken Bride £4.99 38% £3.39 58%
HoPiKo £1.69 71%
J-Stars Victory VS+ Digital Edition £7.99 68%
Kill The Bad Guy £3.29 43%
LEGO® Jurassic World™ £14.99 67%
LEGO® Marvel’s Avengers Deluxe Edition £19.99 66%
LEGO® Marvel's Avengers £15.99 68%
LEGO® Star Wars™: The Force Awakens £15.99 68%
LEGO® Star Wars™: The Force Awakens Deluxe Edition £19.99 66%
Momonga Pinball Adventures £3.29 34%
MX Nitro £7.99 48%
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 £11.99 52%
Need for Speed™ £15.99 36% £12.24 51%
Need for Speed™ Deluxe Bundle £24.99 50% £17.49 65%
Need for Speed™ Deluxe Edition £19.99 33% £15.49 48%
Need for Speed™ Rivals £9.99 38% £7.59 53%
Need for Speed™ Rivals: Complete Edition £15.99 47% £11.49 62%
Nitroplus Blasterz: Heroines Infinite Duel £11.99 60% £5.99 80%
No Man's Sky £12.99 63%
Overcooked £7.39 43%
Overcooked Holiday Bundle £9.49 41%
Pang Adventures £3.99 50%
Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 £11.99 60%
Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2: Deluxe Edition £15.99 60%
Pro Evolution Soccer 2017 £11.99 66%
Quest of Dungeons £3.29 55%
Rocket League® £11.19 30%
Rocket League® - Game of the Year Edition £11.99 40%
Seraph £5.79 52%
Shantae: Half-Genie Hero £10.99 31%
STAR WARS™ Battlefront™ £9.99 38% £7.59 53%
STAR WARS™ Battlefront™ Deluxe Edition £14.99 40% £11.24 55%
STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition £15.99 47% £12.99 57%
Street Fighter V £14.99 57%
Street Fighter V - 2017 Deluxe Edition £31.99 42%
Talisman: Digital Edition £12.99 46%
The Bug Butcher £3.99 50%
The Crew £9.49 53%
The Crew® Ultimate Edition £19.99 56%
The Flame in the Flood: Complete Edition £5.79 52%
The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Edition £8.99 44%
The Little Acre £4.99 50%
Titanfall™ 2 Deluxe Edition £29.99 57%
Titanfall™ 2 Standard Edition £24.99 55%
TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE + THE DIVISION BUNDLE £34.99 47%
TOM CLANCY'S THE DIVISION £15.99 60%
Tom Clancy's The Division™ Gold Edition £34.99 52%
Toy Odyssey: The Lost and Found £11.49 0% £9.76 15%
Trackmania® Turbo £11.99 60%
Typoman £5.79 42%
ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3 £13.99 30%
Unepic £2.49 69%
Vaccine £4.99 47%
Wander £7.99 60%
Warhammer Quest £14.99 55%
We Are The Dwarves £11.99 40%

Dobar The Humble Software Bundle: Happy PC za održavanje vaših kućnih ljubimaca 

https://www.humblebundle.com/happy-pc-software-bundle

uzimali su sve igre, ali tu je najveći problem - uzimali su..

dogodio se veliki skandal,
pošto je akcija bila stvarno primamljiva te popraćena nevjerojatnom navalom, dogodilo se to da dan prije službenog početka akcije sve filijale u Njemačkoj i šire nemaju više PS4 Pro na lageru.. naime polovicu artikala (njih 15 000) su podijelili među zaposlenicima ili ljudima preko veze a druga polovica rezervirana je za najbrže sretnike koji su putem telefona ili osobno u poslovnici osigurali svoj primjerak par dana prije početka akcije..

I tako da je danas Gamestop u Njemačkoj i Austriji trpio velike uvrede, čak su na vijestima bili, vjerovatno ih očekuju i tužbe i što sve ne..

evo na Fejsbuku trenutno od podneva svake minute pristižu postovi nezadovoljnih korisnika koji plaču jer su poslovnice prazne a sutra bi morala krenuti akcija.. najviše ćete saznati iz novina koje već pišu o skandalu iz prve ruke:

http://www.heute.at/digital/games/story/Shitstorm-fuer-Gamestop--PS4-Aktion-begann-zu-frueh-41615192

ja mogu jedino biti sretan da sam na vrijeme otkrio ovaj rasplet, jer da sam utrošio vrijeme na kopiranje podataka i čišćenja svoje stare plejke, te prijevoz do Stuttgarta i obilazak poslovnica, i onda da su mi sutradan rekli, žao mi je nemamo više na lageru, mislim da bi golim rukama nekog ubio al doslovno 

evo i izjava iz prve ruke o čemu se radi od njemačkog streamera iz mog kraja koji je također ostao kratkih rukava..

https://www.youtube.com/watch?v=R1MzJn48y5A
naravno da ce bit podjeljeno medju zaposlenicima i rodbini, nije samo da se to radi na balkanu tako :)
slicna stvar je bila u irskoj za uskrsnje akcije stavili su na FB akciju nakraju su maknuli i krenuli 3 dana kasnije i slicno, al splasnuo je taj hype pa je sve bilo ok i dovoljno konzoli na lageru.
realno svatko bi to napravio kako su ovi djelatnici napravili, stavili sa strane i nema konzola

naravno da ce bit podjeljeno medju zaposlenicima i rodbini, nije samo da se to radi na balkanu tako :)
slicna stvar je bila u irskoj za uskrsnje akcije stavili su na FB akciju nakraju su maknuli i krenuli 3 dana kasnije i slicno, al splasnuo je taj hype pa je sve bilo ok i dovoljno konzoli na lageru.
realno svatko bi to napravio kako su ovi djelatnici napravili, stavili sa strane i nema konzola
bilo je danas zanimljivo trpati kokice i čitati postove na fejsbuk stranici..

https://www.facebook.com/GameStopDACH/

mislim trenutno ima 470 postova od jučer, svi im od reda jebu mater.. u novinama su osvanuli, kakva sprdačina i sramota, baš su si ukaljali ugled..

znači situacija, lik čeka od 08, poslovnica se otvara u 10.. red se skuplja naravno.. snijeg vani pada.. u 10 pred tako jednom poslovnicom u Münchenu stajalo je 60-ak ljudi.. prodavač otvara i šalje ih sve doma, konzola nema, niti nije moguće rezervirati, niti nemaju pojma ako će dobiti još na lager.. Službena akcija počela danas a traje do 15.5., i službeno danas prodato 0 konzola.. badava su se ljudi u redu smrzavali.. evo jedna ogorčena slika

Ta slika iz beca. Vidim pored fanshop za becki nogometni klub rapid.
Ako je tamo rasprodano, onda u drugim gradovima ne treba ni trositi vrijeme odlaskom do gamestopa.

Ovaj vikend 15% na keš, 10% do rata, 5% do 36.

Samo kod mene u West Gateu...heh

Jučer nas ubili, danas će nas zgazit...

Posto je onda Tuhy Nier za kes?

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Ja ošo danas u gamestop da pitam jel imaju još koju pro na stock. Kazu da nemaju, ali da mogu naruciti po akcijskoj ccijeni (stari ps4+controller+2 igre+100€). Kaze samo danas ta akcija i da cu pro dobiti najkasnije za 2 mjeseca. I u pravu su sto se tice da uzimaju skoro bilo koje igre, moze sve osim 2 godine pa nadalje stare sportske igre. Znaci uvalit cu im deus ex koji sam platio 10 € plus jos neku povoljnu, mozda killzone.
Samo cu izvaditi stari 1tb hdd iz konzole, koji sam naknadno uzeo, i vratit im 500gb.

Ja ošo danas u gamestop da pitam jel imaju još koju pro na stock. Kazu da nemaju, ali da mogu naruciti po akcijskoj ccijeni (stari ps4+controller+2 igre+100€). Kaze samo danas ta akcija i da cu pro dobiti najkasnije za 2 mjeseca. I u pravu su sto se tice da uzimaju skoro bilo koje igre, moze sve osim 2 godine pa nadalje stare sportske igre. Znaci uvalit cu im deus ex koji sam platio 10 € plus jos neku povoljnu, mozda killzone.
Samo cu izvaditi stari 1tb hdd iz konzole, koji sam naknadno uzeo, i vratit im 500gb.
jep, bila ti nekidan službena objava na njihovoj stranici i na fejsbuku.. kako su napravili tešku glupost i pod prijetnjom privatnih tužbi odlučili su uzimati naruđbe, ali ti akcija traje do kraja mjeseca samo ne više do 15.5. jer ima previše ljudi koji su već prednaručili.. tako da se nadam da si uspio rezervirati svoj primjerak..  moraš 30€ predujma dat i tad čekaš do 7. mjeseca kad te nazovu.. jer konzole će im stizat svaki tjedan ali u određenim količinama.. rekao sam ti za igre da se ne moraš bojati.. uzimaju skoro sve..

ja sam odustao od tog jer mi za put u Stuttgart treba 20 eura, a ne možeš naručiti preko telefona.. pa onda idem sad na godišnji u Hrvatsku i nek me nazovu slučajno za vrijeme boravka u HRV. neću moći podići.. neda mi se zajebavati.. previše su zakomplicirali dobru akciju.. prodat ću svoj stari, i uzet na rate novi PRO.. ima u OTTU online akcija 380 eura sa Horizon Zero Dawn igrom.. na 10 rata i fajrunt.. brige gotove.. sretno tebi s zamjenom!  :

Bundle stars discount code za Shadow of War (steam key)
Pv0kJMMPlnilaxVZvgvZiG4kgObj7
Pise da vrijedi do 6.5 pa ak nekom treba

ekipa trazim slusalice za ps4, pa ako tko ima sta za preporuciti ? da li se isplati sa base coma uzimati ili tu kod nas?
na ove sam naletio pa ako ima tko iskustva https://www.protis.hr/products/details/slusalice-kingston-khxhsccer-hyperx-cloud-core-gaming-crne/104827