zontra https://store.playstation.com/en-hr/product/EP1188-CUSA03200_00-HPL3SOMAGAME2015 SOMA za 1,42€. Ako ste propustili kad je bila free za PS+ prije par godina, svakako sad kupite za ovu bagatelu. Meni jedna od najboljih igri koje sam odigrao ove godine. Priča mi je sami vrh u gamingu. Isplati se čak i ako niste preveliki fan horror igara.
zx68 Kupio i Konu također. Igrao sat vremena. Zadovoljan sam. Na indijskom store kupio za oko 2 eura možda i manje.
Flipper Ako naletite na neke sluške na popuste javite. Za PS5 pa cak i Portal. Znaci imao sam Pulsice, čitavo vrijeme stajale su na polici i one spužve su se doslovno raspale same od sebe. Zena popizdila sto se "rune" i bacila ih u 3pm. Ne igram često sa sluskama, ali dobro bi došle. Tnx.
Brijac Flipper Kupi zamjenske earpads s Aliexpress-a za 3-4€ Ja inače nikad ne kupujem te slušalice koje imaju te earpads-e od kože, samo tkanina bajo moj.
Centurion Trenutno je KC 2 na velikom snizenju od 50% Standardno izdanje, to je prihvatljivih 35 eura naspram pune cene od cak 70€. Msm da je jos danas popust, uzeo sam ga sinoc cim sam skontao da je na akciji.
stitrek Remember Me - 4.99€ - akcijska avantura, vrlo dobra prica/protagonistica, gameplay te dizajn cyberpunk svijeta. The Last Oricru - 1.69€ - solidan Rpg i prica, cak je i humor na razini. https://www.loaded.com/the-last-oricru-pc-steam?__currency=EUR
Arcer stitrek Odlična i također preporuka! Oko 15h mi je trebalo za završiti. Neke sitnice sam propustio eventualno. Super pronalazak na Steamu, isto tipa ENSLAVED Odyssey to the West , koji mi je vrhunski, pa i otkriće Singularity… sad da ne idem dalje nevezano
stitrek Brijac Je li to komentar iz dragosti? P.S. citaj detaljnije, navodim termine - solidan, vrlo dobar, super (nikada), odlican (rijetko)…isto je napisano i za te dvije igre koje ocito nisi igrao - zato si "recenzent"😁
Tuhy Brijac Čak se i po prvi puta slažem sa Stitrekom u svezi nečeg. Morat će bit nekog sranja… Remember Me je sasvim solidna igra, pogotovo za tu cijenu. Odigro ju davno na PS3, al ostala je u dobrom sjećanju.