Rekao sam vam da je shopto uz game najsmećarskija stranica za naručivanje.

Da to sam i ja skužio da im je customer support 0.

A to je kriv ffa s onim clankom o kupovanju igara gdje je preporucio shopto ( za koji prije nisam cuo).

A ionak ide od nove godine brexit tj uk izlazi iz eu pa nam se vise ne isplati uzimat.

Shopto je bio jako dobar.
Sad se očito sposro.

Nisam imao problema s Shopto osim ove gluposti da im ne radi pass reset.
    TGC ne dostavlja zbog korone. S Game nisam nista narucio vec par godina.

TGC je bio odličan, ali meni je i Base (nekad dvd.co.uk) bio super.

365 games i simplygames su također bili ok, ali nisam već neko vrijeme naručivao.

Shopto je Cyberpunk među britanskim webshopovima.

Tzereen evo ja neki dan narucio sa basea i simply gamesa. Nikad problema nisam imao, a znaju imat stvarno super popuste.

Base je odlican jer imaju jeftin shipping i salju iz Svicarske. Ali u zadnje vrijeme dosta slabu ponudu imaju i vise cijene nego ostali.

Vjerojatno su ukradeni accovi. Takvih shopova imas po svugdje.

11 dana kasnije

ibor4you za PS4.
        A kako je upgrade free, dodje ti na isto.

Evo to meni nije jasno...

Zasto je ps5 verzija skuplja ako ps4 verzija ima free update?

I nije to jedina igra...

Nema ti sta biti jasno.
        Pokusavaju progurati vecu cijenu igara za PS5 kao standard, jer brzo ce doci vrijeme kad se nece raditi igre za PS4.

9 dana kasnije

Tzereen
        Vidio Code Vain ispod 10€ na shopto i polakomio se. Cak bio spreman napraviti novi Account (jer jos uvijek ne radi pass reset).
        Ali me ohladila postarina od 6€.

Chaky odlična cijena!! Idem vidit kolko je na simplygames, možda je i tamo akcija.

Edit:
          evo ga - 11,85 + 2,50 = 14,35 funti. Na kraju dođe i više nego na ShopTo. (a btw, ni oni više ne dostavljaju)