Miro

Tko danas gleda serije i filmove na laptopu 😁, Miro za to imaš TV!

Frend kupio u Elipsu 18 eura, kaze da su zadnji komadi.

JoelDrake

Ne budi amater

Tv je moj žena gleda na laptopu/tabletu dok igran

5 dana kasnije

Na Sancti s kodom GAM-3DOY5AX DualSense 300kn.

U Tehnomagu su na popustu ove figure i igre za eggsbox.

Meni prošao na Galaxy Purple. Kod sam nabavio u HT aplikaciji. Tamo gdje je Magenta Moments. Jedino ako svi imamo svoje neke kodove.

Kad ce te skužiti da što @Flipper kaže nije istina.

Koda ste tek dosli na forum

Flipper da, kodovi za Magentu se svaki generira drugačije. Imao sam prste u tome pa znam da ne trebate imati ništa na HT-u, samo broj koji može bit i na bonove i samo skinete aplikaciju

Kad god se tema refresha, srce mi zaigra jer mislim da nam se Sony smilovao.

@fensisuperstar je meni riješio zato gamepad. Sad imam od Microsofta i Sonyja i mogu igradi na PC-u na miru

fensisuperstar meni je prosao kod, ali eto kao sto Fenix kaže, dosta je broj na bon i skine se app i imate kod koji prolazi. Ako nekome treba kod, reci ću ženi da instalira app na svoj broj i generira kod. Ona je na HT isto

Ima li neki kod u SD-u za bijelu tehniku? CLUB5-10 ne prolazi više.

Gledan malo popuste i kriminal nema ništa, sancta je prošle godine sale imala cili 12 misec evo tjedan dana do bozica nema popusta.

A sto posto san uvjeren da je ovo radi storea sto nema popusta i gamad to koristi

Miro Od kad je sanctu preuzeo Slovenac ni P od popusta već mjesecima barem što se igara tice. Jako slabo.