Tzereen

Ako se kupuje gaming laptop onda je najbolji srednji segment jer vecina tih hi-end laptopa su osjetljivi i nisu trajni.

Danas postoje upscaleri i Frame Generatori tako da nema smisla kupovati gaming laptope iznad 1500+ Eur-a jer svi nakon garancije izgore jednako brzo kao i onaj od 3000+ Eur.

Tzereen

A vec par puta san zamalo uzeo mac air i sad mi je iskreno zao sto nisan jer bi ga vec bio otplatio preko tcoma.

Kazen ti filmovi skidanje i surfanje. Da isto nije nesto sto otvara 5 dana i da je lagan

Miro ok, pošaljem ti par modela na PM sad kad budu opet vikend akcije ako naletim.

stitrek ma cijene su otišle u kurac. Ovo kad vidim po 4 soma eura, jesus…

Miro

Tko danas gleda serije i filmove na laptopu 😁, Miro za to imaš TV!

Frend kupio u Elipsu 18 eura, kaze da su zadnji komadi.

JoelDrake

Ne budi amater

Tv je moj žena gleda na laptopu/tabletu dok igran

5 dana kasnije

Na Sancti s kodom GAM-3DOY5AX DualSense 300kn.

U Tehnomagu su na popustu ove figure i igre za eggsbox.

Meni prošao na Galaxy Purple. Kod sam nabavio u HT aplikaciji. Tamo gdje je Magenta Moments. Jedino ako svi imamo svoje neke kodove.

Kad ce te skužiti da što @Flipper kaže nije istina.

Koda ste tek dosli na forum

Flipper da, kodovi za Magentu se svaki generira drugačije. Imao sam prste u tome pa znam da ne trebate imati ništa na HT-u, samo broj koji može bit i na bonove i samo skinete aplikaciju

Kad god se tema refresha, srce mi zaigra jer mislim da nam se Sony smilovao.

@fensisuperstar je meni riješio zato gamepad. Sad imam od Microsofta i Sonyja i mogu igradi na PC-u na miru

fensisuperstar meni je prosao kod, ali eto kao sto Fenix kaže, dosta je broj na bon i skine se app i imate kod koji prolazi. Ako nekome treba kod, reci ću ženi da instalira app na svoj broj i generira kod. Ona je na HT isto

Ima li neki kod u SD-u za bijelu tehniku? CLUB5-10 ne prolazi više.

Gledan malo popuste i kriminal nema ništa, sancta je prošle godine sale imala cili 12 misec evo tjedan dana do bozica nema popusta.

A sto posto san uvjeren da je ovo radi storea sto nema popusta i gamad to koristi