Genesis Mislim da ne. Na webshopu mi je javilo da je prihvaćen popust a samo sam kod upisao.

11 dana kasnije

Zero ovo je dosad najjeftinije sto sam vidio….al kako sam dao 90 eura za digital deluxe kad je izasla, mislim da cu ovo skipat

pravednik Pise da je samo za prvu uplatu tako da ako si do sada vec uplacivao nita od toga :/

Sterlok kad ides na checl out pred samo placanje ti onda obracuna hrvatski PDV pa bude malo vise…

Naručio i platio. Dobio poruku od trgovca da nisu uspjeli povuć moje novce preko amazona pa poslali pdf s podatcima od banke.

"We have attempted to deduct the amount for your Amazon.de Marketplace order from your account. Payment for this order could not be completed. The seller has forwarded this warranty claim to Amazon for collection.
    We hereby kindly ask you to transfer the outstanding amount of EUR 462.18 according to the attached invoices by November 1st, 2023 (date of receipt of payment) at the latest, quoting the payment reference 864238220, in order to be able to proceed with this order.
    Please only state 864238220 as the intended purpose. This is the only way we can clearly assign the payment to you.
    Once you receive this message, you will receive an automated message informing you that your order has been canceled.
    Your order will become active again after we receive proof of payment as attached.
    The product is available, but the payment method didn't work.
    Amalia L.
    Amazon.de"

Kontaktirao Amazon službu. Rekli mi da će kontaktirat trgovca i da ne radim nikakve uplate izvan Amazona.

Dobio prije 5 minuta mail da mi je narudzba otkazana jer artikl nije dostupan.

Nakon tog me trgovac opet kontaktirao i rekao da će mi aktivirati narudzbu kad uplatim novac na račun kojeg su mi poslali Ha-Ha-Hah
    Javio se opet službi i vele da će ga prijaviti jer se vjerojatno radi i prevari. 

Iskustvo s naručivanjem ovog gore TV-a.

Brijac jel driftaju puno ovi? Već sam dva xboxa u dvije godine satrao na lijevoj gljivi….

Brijac bolje vam je uzet u Sancti dualsense jer Gamershop ne nudi besplatnu dostavu dok Sancta nudi pa je overall jeftinije

Kaiserus

Od 2017. koristim Dual Shock 4 V2, nikada nikakvih problema s njim. Preživio je Dark Souls trilogiju, gomilu JRPG-ova, Duckstation emulacuje i svega ostalog.

Imam i Dualsense, ali ga ne koristim toliko.

herc ma treba mi da je steam/D4 kompatibilan. Posalo sam sancti da mi zamjene ovaj od 7 mjeseca šta sam kupio