Zero Da, u Sancti ispadne 1280kn na kraju, a kao snizeno sa 3800 Ha-Ha-Ha

Bome brutalan popust, ja sam isto ko i ti briem uzeo 1TB SN850 za istu lovu.

fensisuperstar Da, fakat ogromna razlika u odnosu na sredinu 2022. kada su cijene krenule ozbiljnije padati. Sad bih uzeo 2 TB s heatsinkom, bilo za PS5 ili PC bez puno razmišljanja. Još će vjerojatno biti i neki popust za BF (nadam se).

Sad vam idu cijene SSD-ova i HDD-ova gore, neće ići ništa niže.

DarkPunisher

Za one koje nisu u HR 🙂

www.amazon.de/-/en/Samsung-Internal-Solid-State-MZ-V8P2T0BW/dp/B08QJHLC8J/ref=sr_1_2?crid=1UN0XFPA0E9TV&keywords=980+pro&qid=1697456310&sprefix=980+prp%2Caps%2C231&sr=8-2

prayer

Ovo se isplati i u HR, meni dođe 145 sa poštarinom. I dalje dosta jeftinije nego kod nas.

Za PS5 nam treba ova verzija s heatsinkom ako me sjećanje dobro sluzi?

Flipper Yes, al možeš i naknadno uzeti neki hladnjak koji se onda nalijepi na SSD. Jeftinije je ujedno (samo što je tvornički ipak jednostavnije i znaš da će raditi kako je i zamišljeno), pa tko voli…

Majka dobila kupone od MultiPlusa za rođendan, uključujući i popuste u Sancta Domenici. Pošto ih ja ne planiram iskoristiti, izvolite.

MULTIPLUS-BDAY-20 - za PS 4 i PS 5 igre ili gaming pribor

MULTIPLUS-BDAY-15 - za računalnu periferiju i gaming namještaj

Genesis Mislim da ne. Na webshopu mi je javilo da je prihvaćen popust a samo sam kod upisao.

11 dana kasnije

Zero ovo je dosad najjeftinije sto sam vidio….al kako sam dao 90 eura za digital deluxe kad je izasla, mislim da cu ovo skipat