Sve je jasno iz naslova, koji su vaši najdraži filmovi? Koji su vas se najviše dojmili, zabavili, rasplakali, ili su vam jednostavno dragi zbog odličnih likova, priče ili nečeg trećeg?

Meni su Warriorsi specijalna kategorija, a najdraži su mi:

Memento
Donnie Darko
American History X
Fight Club
Inception
Oldboy (korejski)
Shutter Island
Pulp Fiction
Love Exposure
The Shining
John Q
American Beauty
...

The Warriors

Bio sam opcinjen igricom pa sam skuzio da je to radeno po filmu. Odmah sam ga pogledao i ostavio je utisak na mene,pogotovo uvod. Onaj soundtrack na pocetku je fenomenalan.

Osim tog filma bas i nemam neke najdraze filmove,ali to je zato sto nisam neki filmofil a i opcenito nemam bas najdraze stvari u zivotu,pocevsi od filmova do pjesama pa cak mi je tesko i nabrojati najdraze igre a igram se poduze i smatram se gejmerom.

Moj covjek :)
Warriorsi imaju genijalan soundtrack, tu se slazem. Meni najbolji.

Daleko najdraži film ikad koji mi vjerojatno nikad ništa neće skinut s trona je definitivno LOTR: The Return of the King.

Još neki koje bi izdvojio.

Ostatak LOTR trilogije
127 Hours
Taxi Driver
Gone Girl

Forrest Gump daleko najdrazi.

Goonies zakon. Nedavno sam ih preko neta opet pogledo. Bas ti dode gust svako toliko.

Za najdraze filmove uffff, mozda jednog dana neka lista, al puno ih je.

Uf,Gooniesi. Svake godine budu na Novoj TV i uživam svaki put kad ih gledam.

Najjača scena kad mali kinez pada kroz rupu pa se zadere ''Letećiii gebis'' i baci umjetne zube da ga zadrže. 

Meni je ono "cudoviste" zakon. Kad onaj debeli ode dolje i odvoji se od ostatka skupine, pa kad ovaj otkine lance, to mi je najdraza scena

Bez posebnog redoslijeda: Barry Lyndon, 2001: A Space Odyssey, A Clockwork Orange, Once Upon A Time in the West, Vertigo, Psycho, The Godfather 1 & 2, The Exorcist, The Texas Chainsaw Massacre, Dog Day Afternoon, Duel, Jaws, The Omen, Dawn of the Dead, The Deer Hunter, Alien, Aliens, Blade Runner, Excalibur, Life of Brian, Suspiria, Scarface, Zelig, Blue Velvet, Mulholland Drive, The Straight Story, Ed Wood, Heavenly Creatures, The Lord of the Rings trilogija, The Silence of the Lambs, Mononoke Hime, Unforgiven, Miller's Crossing, Fargo, The Usual Suspects, Heat, Terminator 2: Judgment Day, Thelma & Louise, El Laberinto del Fauno, Silver Linings Playbook, Pulp Fiction, Hana-Bi, Sonatine, Zatoichi, WALL-E, Mary and Max, L.A. Confidential, There Will Be Blood, The Thin Red Line, The Big Lebowski, Requiem for a Dream, The Royal Tenenbaums, The Pianist, L'illusioniste, Bram Stoker's Dracula...

Very nice.

Drago mi je vidjeti Silver Linings, taj film sam u kratkom roku bas jako zavolio.

Ima njih koje nisam pogledo, a mogo bi bacit oko.

Meni je ono "cudoviste" zakon. Kad onaj debeli ode dolje i odvoji se od ostatka skupine, pa kad ovaj otkine lance, to mi je najdraza scena
Čudovište i čokoladice. 

Odličan film,baš ono za gušt.

Čudovište i čokoladice. 

Odličan film,baš ono za gušt.
https://www.youtube.com/watch?v=Xhm0uG1JUz4

Zaboravio Jagten aka The Hunt stavit na onu listu gore.

10 dana kasnije

užasno nezahvalna tema.

najozbiljnije.

potrošio sam cca 35 minuta i na kraju odustao. nisam se sam sa sobom mogao dogovorit.

al evo jednog od favorita:

https://www.youtube.com/watch?v=An8_2W_ebwU

kome se bude dalo gledat, moći će u filmu vidjet RHCP dok su još bili dobar band.

13 dana kasnije

...
Thrashin je u rangu s BMX Banditima (Kidmanica) i Americkim Ninjom.
Instant flashback u djetinjstvo.

Goonies su posebna kategorija. I dan danas ih znam pogledati.

Od pustolovnih koji se vise manje stalno vrte na repertoaru Indiana Jones, Mumija, Pirati s Kariba, pa i Goonies.
Njih obicno gledam kad mi se ne da previse razmisljati i zelim u miru pogledati zabavan film.
LOTR trilogija se obavezno pogleda za bozicne praznike, bar jednom  :)

Alieni, Predatori, Terminatori, Smrtonosna oruzja, Umri muski isto svako malo na gledanju.

Troja, Kraljevstvo Nebesko, Ben Hur, kad mi se gleda sta "povijesno".

Kevin Smith cijeli repertoar s naglaskom na Dogmu.
Tarantino takoder vise manje sve.
Jackie Chan vise oni stariji filmovi do 90tih. Od novijih Rush Hour serijal, Shanghai Noon i

Unforgiven najbolji vestern i ne vjerujem da ce mi ga ikoji skinuti s trona. Ali John Wayne se gleda bez greske.

SF 
Veliki sucker na SF, pa mi je prakticki sve dobro.

Filmovi koji su najvise ostavili dojam na mene i dan danas mi ih je "tesko" pogledati.
Green Mile, Forest Gump, Brave Heart, Platoon, Saving Private Ryan, Casualties Of War, Shiendlerova lista, John Q, Drustvo mrtvih pjesnika (Robin Williams).

Conana s Arnijem sam pogledao preko 100 puta i to mi je vjerojatno medu 5 najboljih filmova.
Matrix sam pogledao izmedu 50-100 puta, ali manje od Conana.

Uh definitivno teska tema.

Vampires (s James Woodsom, odlican je u tom filmu, a u kojem filmu nije odlican  8) )
Evil Dead: Army Of Darkness
Veigue me podsjetio, Soldier s Kurt Russelom.
A pao mi je na pamet i Bundoock Saints, definitivno pogledati, bar jednom.

Edit:
Dodan Drustvo mrtvih pjesnika.

Veliki lajk jer si spomenuo ''moj'' film, Ben Hur.

A osim toga... idemo još neke nabrojati ali totalno random: Lethal Weapon 1 i 2, Alien (samo prvi), Blade Runner, Bridge on the River Kwai, The Dirty Dozen, 12 Monkeys, Seven, Rambo (da, prvi), Hollow Man, Cop Land, Bad Santa, Universal Soldier (hi hi, jest), Bloodsport, The Bodyguard, Mutiny on the Bounty (sa M. Brandom), Planet of the Apes (prvi)...

EDIT:
Fak, zaboravio sam na The Last Boyscout. To je bio film moje mladosti. I Tango & Cash (hvala Chaky; ja podsjetio tebe, ti podsjetio mene )

Ajde da probam. Ovo je ovako na prvu..

The Master, Fargo, No Country for Old Men, Miller's Crossing, Good Will Hunting, Primer, Upstream Color, Funny Games US, Kill Bill 1,2, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Dogville, 12 Monkeys, Mulholland Drive, Amadesu, Psycho, Groundhog Day, Network, Scot Pilgrim vs. The World, Taxi Driver, Boogie Nights, White Ribbon...

Taman mislio napisat voli li jos netko Good Will Huntinga ko ja, uvijek pogledom preletim popis trazeci njega

Budem i ja dao neki kraci spisak uskoro.