Fenix Sonyju se treba priznati – stvarno su drugačiji od drugih. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Yap, Sony je imao muda prigrliti igre poput LBP, Heavy Rain, Journey i sličnih, koje kod Microsofta vjerojatno ne bi prošle. Iako meni ni danas nije jasno zašto je Microsoft otkazao Scalebound? Igra je izgledala bolesno dobro.
PS2MASTER Yap, Sony je imao muda prigrliti igre poput LBP, Heavy Rain, Journey i sličnihE pa bome je imao muda i napraviti drugaciji GTS. S vremenom ce se to vratiti.
yakuza_stinger Pada mi na pamet jedno ime koje je IMO cijeloživotni sinonim za imati muda napravit nešto drugačije, ali nikako da se sjetim..hmmm, joj, kako li se ono zove?
Icek Pada mi na pamet jedno ime koje je IMO cijeloživotni sinonim za imati muda napravit nešto drugačije, ali nikako da se sjetim..hmmm, joj, kako li se ono zove?Nintendo?
veigue Pada mi na pamet jedno ime koje je IMO cijeloživotni sinonim za imati muda napravit nešto drugačije, ali nikako da se sjetim..hmmm, joj, kako li se ono zove?Nintendo?Electronic Arts
alexy Pada mi na pamet jedno ime koje je IMO cijeloživotni sinonim za imati muda napravit nešto drugačije, ali nikako da se sjetim..hmmm, joj, kako li se ono zove?Nintendo?Electronic ArtsNe ne, očito je mislio na Ubisoft.