milicevic87
Pod ovim bugom vrv mislis na duha iz main kvesta "Blood of Divines"
To mi se sinoc desilo i nacisto sam odlepio.
Najgore od svega je sto nisam imao save file, pa sam morao da ucitam stari skoro 30 sati unazad.
Sreca u nesreci da sam sve zivo uradio i pocistio od bitnih kvestova i sto sam imao svu bitnu opremu, pa mi je ostalo samo da repriziram malo lutanja po mapi i otkrivanja novih markera.
Nego sustina za sve vas ostale koji igrate, ili cete igrati
Ovo je ozbiljan bug koji moze da unisti igru i nisam video da se o ovome pricalo.
Ako se ovo desi, nema napretka u glavnoj priči.
Ni sajvovanje ne pomaze, cak ni novi prelazak sa drugim likom.
Jedan od 4 duha, onaj u krajnje desnom tunelu u zoni zatvora, zove se Valdemar bude mrtav kada dodjete do njega.
Iz nekog idiotskog razloga, njega ubije (ne znam kako) njegov sopstveni skeleton.
Kada udjete utamnicu, nakon sto oslobodite prvog duha, idite bez odlaganja u desni hodnik.
Pre toga rucni save
Uzmite ilusion spell ili gomilu nevidljivih napitaka i protrcite direktno do duha koji tamo stoji.
Izbegavajte sve borbe usput.
Kada stignete tamo, svim silama odmah napadnite i ubijte njegov Skeleton
Drzite ga podalje od duha.
Time se resava prvi i najvazniji bug
Sledeci je taj da duh nece da napusti prostoriju u kojoj se nalazi.
Resenje je da nakon razgovora sa njime ubrzate vreme na 2-3 sata
Nakon toga ce otici u odaju sa preostala tri i kvest napokon moze da se nastavi
Nakon toga pojavljuje se potencijalno treci bug, gde se odjednom pojavljuje neki strazar u dedra oklopu i krece nesto da prica kako niko ne moze da mu pobegne.
Nije agresivan ali ako vam se priblizi, aktivira se dijalog opcija, kao kada vas vojnik uhvati nakon kradje.
I gotovo je nemoguce izaci iz tog limba gde on prica, zavrsi pricu i onda opet krene iznova.
Nekako sam se izvukao, postao nevidljiv i onda ga je ubila neka od onih letecih aveti.
Da nije bilo toga ne znam kako bih se iscupao jer te on prati svuda
Zato je vazno da nikog ne ubijete usput do skeletona, da bi ako se ovaj pojavi mogao da bude likvidiran.
Pakao od kvesta, zivi pakao