Radi takvih kao ti koji su spremni pojesti i govno kada im se servira EA i radi ovakve poluproizvode.
Vjerujem da nakon ovog flopa dugo vremena nećemo vidjeti novi NFS
Need For Speed
Wait what?
Pa ja sam odigrao betu za razliku od tebe...
Rekao sam da nema šanse da kupim samo zbog Always Onlinea.
Ovo sta si ti nabrojao to većina NFS igara nije imala...to uopće ne smatram nekom "manom".
Pročitan sto si napisao gore sve ili ja moram vaditi?
1. Ovo sta si ti nabrojao to većina NFS igara nije imala...2. to uopće ne smatram nekom "manom".1.Možda ti još nisi shvatio radi nasova teme,ali ja govorim o NFSu 2015,a ne o NFS serijalu. :
2.NFS je jedina racing igra koja još uvijek nema kokpit pogleda koji je postao standard još u prošloj generaciji.
Rubberbanding AI uništava cijeli smisao dobre vožnje,to mi jako smeta i u Driveclubu iako je ovdje puno izraženije.
Nedostatak podrške za volane,prazan i dosadan open world i tako u nedogled...ako ti ovo ne smatraš ozbiljnim manama onda imaš jako niske kriterije.
Prijasnji NFS-ovi imali su kokpit poglede...ali PC verzije.1. Ovo sta si ti nabrojao to većina NFS igara nije imala...2. to uopće ne smatram nekom "manom".1.Možda ti još nisi shvatio radi nasova teme,ali ja govorim o NFSu 2015,a ne o NFS serijalu. :
2.NFS je jedina racing igra koja još uvijek nema kokpit pogleda koji je postao standard još u prošloj generaciji.
Rubberbanding AI uništava cijeli smisao dobre vožnje,to mi jako smeta i u Driveclubu iako je ovdje puno izraženije.
Nedostatak podrške za volane,prazan i dosadan open world i tako u nedogled...ako ti ovo ne smatraš ozbiljnim manama onda imaš jako niske kriterije.
LOL! Koji kaos!
http://m.neogaf.com/showpost.php?p=183773744
Jeb* ih always online...
Nisu relevantni ali evo prva ocjena.
http://gadgets.ndtv.com/games/reviews/need-for-speed-review-759906
6/10
To su zapravo borci PROTIV always online-a, revolucionari gerilci... Da imam vremena uz F4, kao sto nemam , cak bih lako uzeo igru i igrao bas tako!
Također
Auuu ovo se čekalo valjda neće razočarati.čini se obećavajuće al živi bili pa vidili
Poslano sa mog MediaPad T1 8.0 koristeći Tapatalk
U slučaju da netko još razmišlja hoće li kupiti ovo kratki podsjetnik igrinih glavnih atributaTi kužiš da je Need for Speed po definiciji totalna arkada? (čime su volani i cockpit pogled samo produkcijski preskup i nepotreban trošak za ciljanu publiku koja ne mari za te stvari)
-nema podršku za volane
-nema cockpit pogled
-nema izmjene vremena(uvijek je noć)
-nema manual transmission
To je kao da od Battlefronta očekuješ punokrvni vojni simulator.
Noć mora biti budući da je ovo ovo Undeground reboot koliko znam
Vrhunac ciji nastavak ja cekam je ipak Midnight Club 8)
Eto, i na last genu su imali i kokpit i izmjene dana i noci, i ugodjaj, i Rockstar produkciju :)
Sad imaju i taj GTA5 engine koji je portan i na next gen... Samo to ISTINSKI cekam od arkadnih jurilica s filmskom pricom.
A ovdje zapravo stoji prigovor da ako i "mora" uvijek biti noc, ne mora uvijek biti bas mokro... Oh, da, kulnije se drifta po mokrom pa da
A sto se "mora mrak" tice, u igri ima sigurno i takvih sadrzaja koji mogu ici i po danu - to je nekada davno bila hardverska nuznost izbjeci dinamiku i doba dana i vremena, ali danas...
Dobro, to silovanje kiše je smiješno...napravili su dobar efekt pa ga stalno forsiraju.
Gametrailers dao NFS 8.3/10 - http://youtu.be/Urj72tZkq4M
Videogamer 5/10- http://www.videogamer.com/reviews/need_for_speed_review.html
Gamespot - 8/10
IGN - 6.3/10
Solidno ajd iako sam ocekivao bolje ocjene, i sta je to sa driftanjem, nekako mi djeluje preglupo u raznim gameplay videima...
Solidno ajd iako sam ocekivao bolje ocjene, i sta je to sa driftanjem, nekako mi djeluje preglupo u raznim gameplay videima...Kamera ili?
Kamera se može mjenjati tako da nije ona debilana.
Aha cool za kameru, nekako je to driftanje prearkadno izvedeno, bar mi se cini...cim stisnes auto okrenut, nema neke fluidnosti ali treba probati...Solidno ajd iako sam ocekivao bolje ocjene, i sta je to sa driftanjem, nekako mi djeluje preglupo u raznim gameplay videima...Kamera ili?
Kamera se može mjenjati tako da nije ona debilana.
Malo sam gledo stream NFS i bas mi se cini zakon, bas onako pravi, cistokrvni NFS. Mislim da je vracanje u noc pun pogodak.
Imas u onom pregledu recenzija koji sam napisao za portal, igri se zamjera sto je konstantno taj neki mix u igri izmedju noci i dana, pa iziritira brzo.
Cjenio bih mišljenja vas koji igrate, isplati li se kupiti ovu igru ako mi je prioritet SP?
Koliko SP sadržaja igra nudi i koliko vam je trebalo za prelazak glavne kampanje?