Da, piše jedino zasad Reboot kao podnaslov. Promeni se ako bude neš novo. Iako se vidi da je inspiracija NFS : Underground

Dolazi ove jeseni :

http://ea.newshq.businesswire.com/press-release/archive/need-speed-returns-action-driving-experience-unites-culture-speed

Sa njemačkog PS Bloga :

Need for Speed ​​returns this fall back on PlayStation 4
The duration of Renner EA sits in the Star holes
Ben Walke, Content and Community Manager at Ghost Games:

It's nice here when again PlayStation blog to be, to tell you something about Need For Speed. In just a few weeks you will be on the E3 witness the complete unveiling of our new game. But until that happens, we want to give a little taste of you here.

While we have been working diligently on the game, you have, our NFS community, we wrote, illustrated and expressed your wishes. Your feedback we have received over all possible channels. This you have ever brought us to the finish line, without that we have lost sight of your desires.

As a developer, it is a great feeling, so passionate players like to have you out there - many thanks for that.

Not a day goes by without someone proudly announced that in the next NFS game modifications are an absolute must - and so you shall get it also. If NFS is published later this year then, can modify completely, so you have a truly unique Garage residents at the end of your own: vehicles.

We have worked closely with Speedhunters cooperated. This is our own community that has helped us to anchor the roots of NFS in the authentic car culture of the past, current up to emerging trends in urban engine scene. NFS is this fall unleash the passion for cars and speed when it was released!

With more than 20 years history in the rearview mirror, we bring you NFS with restarting the back, what Need for Speed ​​is: numerous possibilities for modifying, authentic urban vehicle culture, an open world at night and a compelling story that drives your NFS experience.

We look forward to meet you at E3. There you can, among other things the possibility of modifying see for the first time in action and want to ensure you do not miss!
Evo teaser :

http://www.youtube.com/watch?v=ybZ5nchDm6o

Slike :

Jbt štrecnulo me srce kad sam vidio naslov

Prva dva nastavka su mi (uz N4S 4) najdraži iz serijala, najviše zbog odličnih mogućnosti sređivanja tutača i još boljeg OSTa (pogotovo prvi dio). Open world tipa Test Drive Unlimited 2, hrpetina autiju, neograničena mogućnost kombiniranja vinila i dijelova (tu želim bogatstvo dijelova, a ne tri spojlera i dva praga), dobar OST i kvalitetan online dio i N4S serijal se možda i vrati na stare staze slave.

Trailer btw izgleda odlično.

Neka OST bude na razini. Neka bude dovoljno autiju. Neka svaki auto ima dovoljno dijelova za mijenjat da je nemoguće sklepat dva ista auta. Neka open world znači neobaveznu vožnju po gradu i ubacivanje drugih igrača na mapu i utrkivanje 1 vs 1 s njima (TDU 2 hint hint). Neka...

Neka OST bude na razini. Neka bude dovoljno autiju. Neka svaki auto ima dovoljno dijelova za mijenjat da je nemoguće sklepat dva ista auta. Neka open world znači neobaveznu vožnju po gradu i ubacivanje drugih igrača na mapu i utrkivanje 1 vs 1 s njima (TDU 2 hint hint). Neka...
Svakim nastavkom prizeljkujemo slicno, a dobijemo od svega pomalo ili nista.

A gle, prva dva nastavka su imala skoro sve to. Samo trebaju ići gdje su ti nastavci već bili.

To te ja pitam, samo neka se vrate Underground serijalu.

ODLIČNO! Jedva čekam E3 da vidim gameplay, ovo će biti vrhunska igra :)

Jedva čekam.
Fotke djeluju odlično.

I dajte mi japanske auteeee! Vrooom Vrooom!
Jednog Nissana. Uff.

Baš mi je falio ovakav arkadni tip igre sa svim živim i neživim. Fingers crossed da bude dobro i da OST rula. Može bit nekog dancea i electronice, ali mora i rock/metala. Ona mjuza tamo davno je bila zakon. Disturbed! :)

7 dana kasnije

Always online? Odjebons!

https://www.twitter.com/NeedforSpeed/status/604060988673929216

Vidit cemo sto donosi always online igri. Ako ce online aspekt but glupo ozveden kao u Rivalsima, onda bolje da ni ne izdaju igru.

Jaooo pa nemojte me zajebavati!?!
Napokon izdaju naslijednika Undergrounda pa onda ovo sranje?
Mrs!

Ako offline ne bude nekih đinđi koje su mrak u online, preživjet ću. Ako ne mogu uopće igrat ako nisam online, onda mi je to fkt bedasto, no što se može. Prožvakat ću to, jer sam ionako uvijek online, no što je sa ljudima koji nisu ili uopće nemaju net? Sjetio sam se Reboot člana sephirot ili kako već, on svoju plejku uopće nikad nije spojio na net. Zašto bi on bio primjerice prisiljen ju spajat samo zato jer to igra traži?

Bezveze je ako igra neće raditi bez onlajna. Sumnjam da će biti tako.

Pa nitko ga ne moze prisilit da kupi igru koju ne moze/zeli igrat. Da se radi o konzoli koja uvjetuje always online, onda bi se dalo raspravljat. Ovako igru jednostavno ne kupujes i tu jedino dev/izdavac gubi svojom gluposcu.

Sent from Tapatalk.

koja steta
nekuzim zakaj guraju to da svako moze uc u tvoj singleplayer ili kampanju?
mislim to postoji s razlogom, ako zelis igrat s drugima ides igrat MP posebno

Znaci opekli su se sa Sim Cityem i sad opet to rade, kakvi ludaci...

Slobodno se moze maknuti "reboot" iz naziva teme buduci da je skoro svaki NFS nastavak reboot 

16 dana kasnije

Očito će biti ogromne mogućnosti customizacije kada za običnu "felnu" postoje 3-4 opcije customizacije. Biti će ovaj NFS mokri san svih krkana i auto hebača.