Zovem se Tomislav,imam 38.god.,i igram od svoje seste(PAC MAN na automatu je bila ta sudbonosna igra) iskljucivo na konzolama mada mi je prvi igraci sistem bio AMIGA 500,ali u biti nemam bas nista protiv PC i igranja na njemu nego jednostavno tako preferiram...:)
Moram biti iskren i priznati da sam malo skeptican u vezi igracih foruma(znaju bit toksicni) pa sam ih zaobilazio sve ovo vrijeme,i tek sam nedavno pristupio Rebootu,gdje je bilo relativno pozitivno iskustvo pa sam se odlucio prijaviti i ovdje!
Uglavnom nadam se ugodnom druzenju,a kad uhvatim vremena napravicu i listu svojih 100 najdrazih igri,pa cete imat bolju malo sliku o meni tj onog sto volim! :)

Toksično je uopče reć da su forumi sami po sebi toksični. Uzmi hazmat suit i uvjeri se sam koliko smo radioaktivni. Wekcome to the club! :Đ

Bok Fenixu.
Dobrodosao
Nisam ni znao da si toliko star 

Toksično je uopče reć da su forumi sami po sebi toksični. Uzmi hazmat suit i uvjeri se sam koliko smo radioaktivni. Wekcome to the club! :Đ
Ma naravno da je,razmisljao sam da li da to napisem ili ne jel cu u startu ispast neki negativac...ali reko zasto ne,tako se osjecam i zato sam sve ove godine ih zaobilazio,nije da ne mogu bez njih u zivotu,ali ne mogu ni rec da nisam sretan sto sam upoznao neke ljude tamo,npr.ovog Indalecia! 

welcome, pliz samo stavi drugu karticu iz potpisa u spoiler jer zauzima previse mjesta :

welcome, pliz samo stavi drugu karticu iz potpisa u spoiler jer zauzima previse mjesta :
nema problema,samo reci mi molim te kako se stavlja spolier,oprosti nisam vican tome....

kao i u obicnom postu:
link
*tu gore ide spoiler, sad sam ostavio kao primjer

al nemas frke, stavio sam ti ja  :

kao i u obicnom postu:
link [/spoiler*
*tu gore zatvoris zagradu sad sam ostavio da vidis primjer

al nemas frke, stavio sam ti ja  :
Hvala! ;)

Ma naravno da je,razmisljao sam da li da to napisem ili ne jel cu u startu ispast neki negativac...ali reko zasto ne,tako se osjecam i zato sam sve ove godine ih zaobilazio,nije da ne mogu bez njih u zivotu,ali ne mogu ni rec da nisam sretan sto sam upoznao neke ljude tamo,npr.ovog Indalecia! 
Mozda cemo ovdje doc jos do bolje prilike razgovarat se vise :)

Tamna strana Fenixa, jel
Inace dugi niz godina idem svuda pod Fenix nickom tj gdje nije zauzet, a ovdje je pa reko da rezervni nick upotrijebim...

Tamna strana Fenixa, jel
Inace dugi niz godina idem svuda pod Fenix nickom tj gdje nije zauzet, a ovdje je pa reko da rezervni nick upotrijebim...
Nego zanima me tko/sto stoji iza PS2MASTER(osobno meni najbolje konzole ikad) nicka,hmmm....pitam se pitam! 

Be careful what you wish for.

Tamna strana Fenixa, jel
Welcome!

A mene ljudi iznapadali da što radim na Rebootu

Tamna strana Fenixa, jel
Welcome!

Kad sam prvi put dosao tu odmah sam mu pisao uzbuden ko pajcek pred kolinje da kaj je on tak angaziran i na FFa :)

Tamna strana Fenixa, jel
Welcome!

Zato sam i molio da me preimenuju tamo jel sam i sam imao slicnih pitanja...

Ah, konačno malo starijih gamera...

Dobrodošao u klub 

btw.  Mene je obilježio c64, a Sony definirao.