uvijek sam kupovao flagshipove kad navrse otprilike godinu dana na trzistu (galaxy s, xperia z, galaxy s6) i tako sam mislio i ovaj puta ali nekako su cijene bas otisle u kurac, s8 jos uvijek kosta malo bogatstvo, pixel 2 jos i vise a xperia xz i htc u11 su mi ruzni.
kontam si neki midrange ovaj puta uzeti ali ponuda je gotova i nepostojeca, ovdje u njemackoj a8 sluzbeno nije ni izasao, p20 lite ima ipak dosta stariji proc za taj novac pa razmisljam o malo egzoticnijim proizvodjacima poput asusa, nokie i xiaomija.
nokia 7 plus ima odlicne specse za taj novac no kamera bas i nije nesto(doduse, nije da puno slikam) a i nema jebeno notifikacijsko svjetlo bez kojeg neznam bi li mogao zivjeti, ali svidja mi se lijep dizajn, android one te vise nego solidan snapdragon 660 i cijena koja ce za koji tjedan pasti i ispod 300€. xiaomi ima pregrst izbora ali kod koga god da sam probao starije modele nisu mi se dopali i bas su djelovali puno sporije nakon nekog vremena. asus zenfone 5 mi lijepo izgleda i sve ali neznam apsolutno nikoga da je imao asus. vjerojatno ni ljudi koji rade u asusu ne koriste asus telefone.
mozda najbolje da kupim lg g6, ali on cak ni prosle godine nije bio flagship xD