Zavrsio igru. 72 sata mi je na kraju trebalo. Prema statistikama sam 97% toga rijesio, jos mi je samo par encountera ostalo.
Na kraju, ukupan dojam je odlican, stvarno sam prezadovoljan igrom (cemu svjedoci i to sto sam zadnjih mjesec dana vise manje samo ovo igrao). Prica je bila ugodno iznenadenje (hoce li biti nastavka ili se igra preslabo prodala?), neki likovi su fantasticni, svijet je surov, bas onakav kakav bi trebao biti prema filmovima. Mapa je odlicna, sa puno skrivenih lokacija i stvarno je zabavno ju istrazivati. Combat isto super. Nije Batman/Sleeping Doga razina, ali blizu. Ima se za raditi mali milijun stvari, samo je problemcic sto je to malo repetitivno i bilo bi dobro da u nastavku (ako ga bude) bude malo raznovrsnije rijesavanje kampova. Car combat mi se na pocetku nije svidio, ali kako radis upgradeove, postaje sve bolji. Steta sto Archangeli bas i nemaju nekog smisla osim izgleda. Magnum Opus mozes toliko nabrijat da ih sve pojede. I poneki bugovi znaju biti malo iritantni, ali nista strasno. Oluje i borba protiv neprijatelja u njoj su genijalne.
Sve u svemu, prezadovoljan sam, odlicna igra i stvarno se nadam da ce biti nastavka, ako tamo poprave neke stvari, igra bi mogla biti remek-djelo. 8.5/10