And just like that, Respawn had embraced the Dark Side. :(

Fakat ne kužim zašto su kupili Respawn. Nedokazan studio s dvije igre, koje su obje financijski totalno flopnule.

Znaci za par godina i taj će studio zatvoriti.
Jebiga.

Fakat ne kužim zašto su kupili Respawn. Nedokazan studio s dvije igre, koje su obje financijski totalno flopnule.
Zato jer je to talent koji je stvorio Call of Duty i Respawn je itekako dokazan studio. Titanfall 2 je bio ispod ocekivanja sto je i EA objavio ali za to su si sami krivi jer su igru shebali sa losim izlaskom izmedju BF1 i IW. Ipak, dosta se dobro prodalo. 2 igre su se prodale preko 20 milijuna kopija. To je sve samo ne flop lol. Ono, 20 milijuna. TF1 je odlicno prosao 2014. i bez PS4. Ovih 20 milja je bilo pocetkom godine. TF2 je imao long legs sa skroz free DLCima, i kad je izasao Ultimate edition SKU jos se prodao koji milijun sigurno. Ovi ljudi su vec itekako bili korisni za EA, ekipa zaboravlja kada su prodrmali svijet sa MOH Allied Assault pod 2015. inc, i sad su napravili puni krug i opet za EA rade igre lol. I kad su otisli u Acti napravili su vrh shooter COD1. Kad su nakon MW2 napravili TF1 to je bila igra koju su svi godinama kopirali, pogotovo COD sa zadnjih nekoliko futuristickih igara. Lako je vidjeti zasto ih zele kupiti.

Inace, Respawn je "siguran" od zatvaranja bar do 2022. do tad ce im isplatit i ovaj bonus do 140 milijuna za rezultate, znaci imaju bar SW i TF3 igru a ako ne bude dobra prodaja ide "šetnja" s EA do poznatog mjesta.

Zašto nemam novaca,pa da kupim neke studies od EA?
Ono radili bi s ciljem da usreće fanove(kolko je to moguće),a glede profita,ja bi bio zadovoljan i s pozitivnom nulom.
Znači ako Bioware treba 500 000 000CAD$ da Dragon Age 4 bude tehnološko čudo i na base PS4,to bi i dobili.
Pa makar morao još tolko platiti Naughty Dog-u da im rade facijalne animacije.
Velim,pozitivna 0 bi meni bila dovoljna.
Svaki zaposlenik uključujući i čistaćice bi dobili 1 000 000 CAD$ bonusa za pozitivnu nulu.
Meni kao osobi s 5 000 000 000€ godišnje zarade na drugim stvarima,to nebi bio problem financirati.
Upravni odbor nebi postojao.
Tvrtka nebi bila na burzi.
Ja bih bio 120%-tni vlasnik.