Zadnji puta sam Hitmana igrao 18.8. i od onda više nisam igrao jer sam prešao sve misije, a escalation ugovore nisam uspio proći. Bili su mi teški jer se ne vidi meta na klasičan način već ju moraš pronaći, a nema reload opcije. Dosta realno, super su stvorili napetost jer se uživljavamo kao pravi hitmani. Sviđa mi se, ali ja bih volio da su bar ostavili jedan save ili barem opciju restart. Ovako, ako izgubimo, moram čekati 2-3 tjedna da se pojavi novi ugovor.
Nisam znao da neće objaviti na disku, šteta. HDR znam da je došao, ali sam mislio da su zadnjim updateom popravili, kao što kažeš, osvjetljenje i slično. Također, dobro je što neće uvjetovati trofeje za dlc misije. Iako bi bilo odlično da su napravili goty verziju koja bi imala platinu (kao npr. za Povratak u budućnost za ps3, ako se neko sjeća).
Što se tiče onih dodatnih bonus misija kao Sarajevo Six, da u pravu si. Ali bile su male preinake, sjećam se da su "doradili" likove, ali u biti bila je ista mapa (kad već spominješ Pariz). Sjećam se da je imao tjelohranitelje i da su ga pratili kad sam ga gušio žicom.
U svakom slučaju, drago mi je da i dalje rade Hitmana. Igra je odlična i uživao sam igrajući je.