Sad kad se vratio doma nakon ovog masakra u Zagrebu, ukratko o dojmovima.
Otprilike što sam očekivao to sam i dobio. Žao mi je što nisam sa svima uspio provesti jednaku količinu vremena, ali stvarno nas je bilo dosta pa je to bilo nemoguće. Drugi put bi trebali iznajmiti neku vikendicu i da nas zatvore tamo. Svi koji su došli su stvarno prva liga i bila je jako dobra zajebancija, bilo sa ljudima koje vidim po drugi put, prvi put, s kojima imam stalnu interakciju na forumu ili koje znam otprilike samo po nicku. Pa eto sada znam svih
Ovakva druženja treba organizirati češće, jebeš infogamer ionako je bio kurac od sajma, ne treba nam tako nešto kao povod za sastati se. Po mogućnosti neka opet bude neka lokacija sa tamburašima, to bi nam trebao postati trademark. Trebali bi ustvari naručiti vlastite tamburaše i nazvati ih Tamburaški sastav Clikcbait.
S jednom stvari doduše nisam zadovoljan. Prva je da mi nije jasno kako se nije ukazao Crobalo prilikom izvođenja pjesme Luckasta si ti od Ilića. Poprilično sam siguran bio da radimo sve što je potrebno da se summona čovjek, ali izgleda da smo zaboravili neki element, možda zapaliti ručnu od golfa, neznam.
Eh da, neznam sviđa li mi se to što je 90% ljudi poprilično lako pretpostavilo i pogodilo tko sam prije nego li smo se uopće upoznali. "Ooooo di si Blade". Ali dobro, netko i mora nositi taj teški križ omiljenog člana foruma valjda.
Kad se podvuče crta, zovite opet, organizirajte meet opet sutra što se mene tiče, nakon sinoć možemo se nalaziti stalno. :