Kakve ima veze pc kao platforma sto ubisoft ne zna napraviti funkcionalnu pc verziju ?nek se ugledaju na cd projekt i igre kao witcher 3 a za ubisoftove bljuvotine a pogotovo ac serijal me odavno nije briga.
Ima veze jer sve češće možemo vidjeti tehničke isprdke na PC-u jer nitko ne zna napraviti dobru PC verziju. Novi Wolfenstein je imao očajne probleme prije izlaska odgovarajućih drivera. Dishonored 2 je bio, blago rečeno, krš na PC-u. Arkham Knight je bio apsolutna katastrofa. Nije samo do Ubisofta, već je i do drugih kompanija koje ulažu premalo truda u optimizaciju PC verzija pa se okreću jefinitm portovima
bio...to je trazena rijec.a wolfenstein mi je bas brat zavrsio sa starim driverima i nije imao nikakvih problema.a nije ni da i na konzolama sve uvijek radi kao podmazano ,sjetimo se npr far crya 3,just cause 3,driveclub,last guardian samo neki od tehnickih izbljuvaka na konzolama
Pa i Origins će biti kad tad igriv, ali ptianje je kada? Ja sam Wolfa igrao na PC-u, nisam mogao 4 dana igrati jer je igra konstantno
freezala. Kad su došli
driveri, igra je super radila. I nemam krumpir umjesto kompa, dobra grafička koja je sposobna vrtiti igru.
Origins koristi 100% CPU-a. Zašto? Jer je
port loš. Dishonored je isto bio neigriv. Da, bio, ali je neko vrijeme bio neigriv. Arkham Knight se povlačio iz prodaje da bi se popravila verzija. Pa to je sramota.
Da, događa se i na konzolama, ali činjenica je da svako malo se dobiva neoptimizirana igra baš na PC-u što je već postalo poprilično iritantno. Nije PC kriv za to, developeri su krivi.