WiFi domet je nešto najgore što sam vidio u zadnjih 10 godina. Odem napudrat nos (kenjat) u toalet koji je 6-7 metara dalje od rutera i izgubim konekciju. Kad je konzola metar i pol od rutera više nije pun signal, to je stvarno katastrofa. Download brzine užasno niske, skidao sam FIFU18 satima, ima 15-ak GB ako se ne varam. Imam 120mpbs vezu inače. Ovaj dock je živi užas, ako igraš igru u dock modu osuđuješ konzolu na propast jer se u isto vrijeme puni baterija (jedva) tako da se konzola pregrijava. Zašto ga nisu napravili kao dock za laptope da se "overridea" baterija? To nije dobro dugoročno ni za bateriju ni za konzolu, osuđen si igrati u portable modu da bi koliko toliko izbjegao posljedice. Sama konzola kao uređaj je stvarno sranje.
Ovako, šta se tiče brzine downloada, to nije do Switcha nego do tvog routera. Bnet routeri npr. (a mislim da je većina i ostalih takva) su standarda G koji ne podržava brzine veće od 15mbps za Wireless, dok na žici imaš 120mbps. A ovo za dock, ne znam iskreno, ja igram stalno u dock modu i brzo mi se puni, a bome se konzola ne pregrijava. Nisam čita forume druge, pa sad, možda i je to neki problem, samo kažem da ga ja nemam. Svakako se moglo bolje to riješit, al najveći problem je ipak slaba i nikakva memorija.