Također..da nije ova kolumna napisana nebi sa nikim ni raspravljao o ovome.Jednostavno uz silne filmove otupis.Zadnjih godinu dana pratim ovu seriju kojom je i ova igra na momente inspirirana..utjecaj je vidljiv i logican zbog tematike..Tko je gledao ovo i ostale događaje u seriji morao je naviknut na to
http://youtu.be/bU14Myqv080
Bravo, bas to.
Totalno me podsjetilo na "realnost" TWD-a i tako sam napisao, u nekoj temi cim sam vidio trailer.
Nisam jos odigrao TLOU, jebga ubijte me, slomite mi ruku
Ali znam, da se radi o apokalipticnom svijetu i TWD je idealan za usporedbu koji je rasireniji (da ne potezem The Road, koji je gledalo 1%).
TWD ima mana (kao i sve, ne postoji nesto savrseno), ali kroz njega sam prozivio trenutke gdje mi se okretao zeludac skoro do povracanja, osjecao sam ljutnju nakon nekih dogadaja, nakon nekih totalni sok i nevjericu, a nakon nekih sam plakao kao malo dijete.
Ovaj trailer me isto stegnuo u zelucu, jer je "realan", svijet u kojem se odvija je brutalan. Svatko se bori za svoju grupu. Trebali su joj ocitati lekciju, da se grupa ne izdaje, Clip Her Wings! Nisu je imali namjeru ubiti. Da li ce igra imati PEGI18, neka ima. Da li zelim necenzuriranog Deadpoola, Wolverina, Conana? Zelim.
Meni je trailer dao poticaj da konacno odigram 1. dio kako se spada.
A graficki? Jebem ti, da li je to sve ingame engine ili CGI? Zenska koja visi (tko god da je) me asocirala na Sarah Connor (Terminator 2), fuck yeah!
Da li sam zbog toga psihopata? Ne znam, nisam se nikad testirao :
Ali da, s vremenom oguglas na neke stvari. Oguglas, ne googlas