Za Emilija znamo da je slučaj za promatranje i znamo kolko voli tu svoju statistiku i stvarno svima ide na živce, ali zanimljivo je kako se upravo Chono uvijek uhvati na to i iskomentira nešto što je većinom nevezano za vijest, a tiče se nečeg pozitivnog za PC kao gaming platformu.
I naravno, majstor uredno prebaci lopticu kako ja skačem na nečiji post, a tebe tolko jebu ovakve vijesti i Emilijovi postovi o prodaji, da apsolutno uvijek moraš odgovoriti, te zajedno sa njime započet offtopic koji nema nikakve veze sa samom viješću, te iz toga redovito nastanu svađe i prepucavanja.
I takva situacija se stalno ponavlja, majstor se uredno "opere" nakon svakog takvog slučaja, a kad mu netko prigovori (redovito ja), onda taj netko ispada konfliktan i kriv za sve.
Lega, vijest se tiče prodaje Playstationa 4, i ovdje nema apsolutno nikakvog mjesta i prostora za spominjanje prodaje Nvidijinih grafičkih kartica i količine igrača koji igraju PUBG. Kao što nema ni potrebe za Emilijov komentar o Switchu, ali, kao što sam rekal, on je psihijatrijski slučaj.
Tvoj post je čisto trolanje i offtopic, te i ja i ti i cijeli forum znamo da to nije prvi put i valjda ti je jasnije zašto mi tolko znaš ići na živce.