CroZac_Drake Nasilje, nasilje i još malo nasilja. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
19marksman89 Ovo mi je ipak najvece mucenje u iscekivanju neke igre! Jos se nezna ni datum izlaska a ruke se tresu.A kad dode taj dan izlaska i kad pokrenem tu preorderanu igru samo stvarna apokalipsa me moze sprijeciti i omesti u prvom prelasku kojem cu u komadu minimalno 6h posvetiti.
Fico Živo me zanima kako će Naugty Dog ovo odigrati. Vjerski fanatici nisu baš komadi najoriginalnije ideje za apokalipsu, no s obzirom da je ovo ND, nadam se da nam spremaju nekakav twist da sve to upakiraju u svoj tradicionalno kvalitetni paket.
Tzereen Samo neka previše ne spojlaju radnju jer je to jedan od najvećih problema trenutno. Ne samo u igraćoj, već i filmskoj industriji.
member Ja bih najradije pogledao još samo malo gameplaya i to je to. ND često puno i previše pokaže igre i to mi se uopće ne sviđa.Meni je problem jer pratim te showove za najavu novih igara, a tada se uvijek ide na suprise factor kod tih jakih eksluziva.