filip-jakus Moram priznati da zbilja uživam. Rijetko koja igra mi je izazvala takvu dozu oduševljenja ko novi Mario
CroZac_Drake Nikad igrao zeldu, ali što više klipova vidim na netu kad naletim, odmah mi dođe da uzmem Switch... sad i Maria imaju, i opet rastura... baš bi mogao uzet konzolu u buducnosti i gustat u slicnim igrama... Sent from my iPhone using Tapatalk
kabegami Nikad igrao zeldu, ali što više klipova vidim na netu kad naletim, odmah mi dođe da uzmem Switch... sad i Maria imaju, i opet rastura... baš bi mogao uzet konzolu u buducnosti i gustat u slicnim igrama... A još kad stignu i Bayonette pa ih odigras u komadu.
wolf Nikad igrao zeldu, ali što više klipova vidim na netu kad naletim, odmah mi dođe da uzmem Switch... sad i Maria imaju, i opet rastura... baš bi mogao uzet konzolu u buducnosti i gustat u slicnim igrama... Sent from my iPhone using TapatalkI onda ces se jos navuc na njihove standardne naslove( Mario Kart, Smash i Pokemone) i ostale konzole zaboravit
Prika Bros nema nijedan?Citam komentare a imam wii u i sad ne znam bi li ga prodao i uzeo switch.Samo mene najvise zanimaju igre super mario ja kupim konzolu samo zbog te igrePoslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
filip-jakus Bros nema nijedan?Citam komentare a imam wii u i sad ne znam bi li ga prodao i uzeo switch.Samo mene najvise zanimaju igre super mario ja kupim konzolu samo zbog te igrePoslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk Imaš tri Mario igre na switchu: Super Mario Odyssey, Mario+Rabbids kingdom battle i Mario kart 8 deluxe
Prika Uh...poceo sam i ja razmisljat da ovo uzmem...Svi hvale..i odmah mi je buba u uhu..Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk