Countdown timer

Video materijal

Stream(s)?

http://www.twitch.tv/nintendo

https://www.youtube.com/user/Nintendo

Nintendo told IGN today that company President Satoru Iwata would be skipping E3 for the second consecutive year in a row.

In a statement, the company said, “Nintendo’s focus for E3 this year will be showcasing the many games we have coming for both Wii U and Nintendo 3DS. Mr. Miyamoto and other members of our development team will be in Los Angeles to explain these games and the unique experiences that each offers. Mr. Iwata’s focus in this period will be on other areas of our business that require his presence in Japan.”

Nintendo assures that Iwata will be in ‘constant contact’ with the away team in Los Angeles, and he will monitor the reaction to Nintendo’s announcements.

http://uk.ign.com/articles/2015/05/18/nintendos-president-wont-be-at-e3-2015

16 dana kasnije
5 dana kasnije

Čini mi se da ovaj timer u prvom postu nije dobar, konfa je 16.06. u 18 sati

Skuzili smo i ja i viper danas

Večeras ću sve ispraviti.

Hoće li Nintendo imati normalnu konferenciju ili ono sranje na YT-u?

Pretjeruješ.

Bit' će opet Nintendo Direct, ali većina novinara i inače javnosti je pohvalila taj pristup, jer za razliku od 2h konferencije gdje su možda samo pola sata igre prikazane a ostale gimmick-i i gluposti i statistike, Direct je bio fokusiran na igre.

Da ne spomenem da nije bio dugačak, kratko ali slatko, kao tamna čokolada.

Ako bude takav kao prošle godine, ja zadovoljan.

Btw. znam da ne voliš Nintendo, ali ne moraš stalno podbadati i pljuvati na njega.

Pa mogu napraviti konferenciju od 2 sata sa igrama...kakve to ima veze?
Zašto pretjerujem kada im pristup nije dobar?
Ne volim N? To si ti rekao.

Subjektivno sa tvoje strane kažeš da im pristup nije dobar.
Meni je odličan.

I sad smo se sudarili u mišljenjima.

Takav sam dojam stekao zadnjih godina, ništa pozitivno ni za jednu N-ovu igru nisam vidio od tebe.
Igre su mi djetinjaste, uvijek isti šablon, muznja Mario igara, Zelda rehash...
Loš kontroler, loša konzola, ne zna ni sam šta hoće N, slabi novi ip-ovi, itd itd.

Don't get me wrong, naravno da stoje neke stvari koje spominješ, ali čisto hoću da ti kažem da ipak baš toliki hejt ne zaslužuje.

Volio bih naravno full blown konferenciju(iako bolje da potroše lovu gdje treba, iz tog razloga cijenim Direct), volio bih novi Metroid (iako ćemo najverovatnije dobiti novi Donkey), volio bih novi fantastičan ip (iako su im sadašnji ip-ovi sa svakim naslovom sve bolji i bolji), volio bih da im je NX konzola novi Gamecube (iako je i wii-u dobra konzola, ali izdana u pogrešno vrijeme sa pogrešnim imenom i marketingom).
Volio bih da daju otkaz ljudima koji stoje iza marketinga...

Ali c'mon, nisu savršeni, ali bome nije ni konkurencija.

Pa mogu napraviti konferenciju od 2 sata sa igrama...kakve to ima veze?
Zašto pretjerujem kada im pristup nije dobar?
Ne volim N? To si ti rekao.
Valjda Nintendov marketing zna zasto imaju Direct umjesto nekakve konfe...

Solid Snake
Nisu to loše igre...ali to što sam pisao to sve stoji.
Pa N ima odlične igre i to mogu potvrditi...ali da su počeli malo pretjerivati sa muznjom Maria,Zelde,DK-a...to da.
Najviše im zamjeram što nemaju hrabrosti/ideje prestaviti nove velike IP-eve...Splatoon nova igra čini se full dobar.
Pa tu ima 15-20 must play igara na WiiU.

Fenix
Njihov marketing... nemaju ga.

Hmm, jedna takva velika kompanija da nema svoj marketing? Ima ga, a mi dvoje (skupa s vecinom foruma) im ocito nismo ciljana skupina...

Ma dobro nisam mislio doslovno ;)
U najmanju ruku loš za njih, a to pokazuje i prodaja.
Pa ekipa u SAD-u je mislila da je WiiU dodatak za Wii 

Pretjeruješ.

Bit' će opet Nintendo Direct, ali većina novinara i inače javnosti je pohvalila taj pristup, jer za razliku od 2h konferencije gdje su možda samo pola sata igre prikazane a ostale gimmick-i i gluposti i statistike, Direct je bio fokusiran na igre.

Da ne spomenem da nije bio dugačak, kratko ali slatko, kao tamna čokolada.

Ako bude takav kao prošle godine, ja zadovoljan.

Btw. znam da ne voliš Nintendo, ali ne moraš stalno podbadati i pljuvati na njega.
Slažem se s ovim.

Nakon konfe N nastavlja cijelo vrijeme live stream kao prošle godine sa Treehouse.
Znači, razni intervjui i gameplay najavljenih igara sa poprilično dobrim voditeljima.

Tako da mene osobno čeka čista uživancija  8)