Zvuk je genijalan. Zanima me kako se dobije da igraš kao Obi Zvan Kenobi ili Darth Vader...

Prvi dio 10/10 , sredina 1/10 , kraj 10/10.

SW Battlefront se čini fenomenalan, ali Jarni je dragulj konfe!
Igru kupujem samo zbog njega

za mene solidnih 7/10, jest da je bilo dosadno sa sportom ali sve ostalo je bilo bas na mjestu a battlefront je nesto najbolje sto sam vidio, a to dolazi od nekoga ko gotovo da i neigra MP. unravel, gw2 i mirrors edge mi se svidjaju. ona ekspanzija za onaj tor se bas kul cini. hvala bogu sad i znamo koliko cemo jos cekati mass effect a to nije toliko strasno.

najveci mi je minus sto nema ni rijeci od visceral sw-a i ocekivao sam nesto i od titanfalla ali ok. sve je ok. bravo ea.

Evo ga!

https://youtu.be/buhUO3QGeo0

Mirrors Edge / Mass Effect / Unravel odlični ! Godinama me NFS igre nisu privlačile i sada kada napokon izlazi spiritualni nastavak NFS igra bude always online :

Unravel , Mass Effect i Battlefront vrhunci konfe!

20 dana kasnije

Solidna konfa, nadao sam se vidjeti vise za Mass Effect, Plants novi nis specijalno, volim igrat igru na mobu i tabletu ali na ps4 i ne bas, ima previse boljih igara za igrat. Sportski dio apsolutna banana jer ne volim sportske igre, cemu uopce dovodit Pelea.
Jedina epic tocka novi SW, ajde i novi Mirrors Edge iako prva igra mi nije bila nis posebno ali sam odigrao tako ce bit i sa ovom.