Brzinski suma sumarum :
Najdraže na MS-ovoj konfi: Forza 6. Bit će ovo odlična trka. Uvest će neke novine - 3D lokve npr. Nema dinamičnog vremena, promjena doba dana. Verovatno će se moć birat : jutro, podne, večer, kišovito vrijeme il tako nešto slično.
Recore zanimljiv. Halo 5... pretpostavljam da budu Halo fanovi bili oduševljeni, al grafički ništa spektakularno. GeOW 4. Mislim da je to trebalo ostati na Judgmentu. Ne znam kakvu priču budu zmislili. Prikaz igre premračan. Ko da ima black crush. UE4 izgleda solidno. Podrška za X360 igre sjajna najava popraćena glupom vešću nakon MS-ove konfe.
Dobro su složili Elite gamepad. Podseća me na one gamepadove sa turbo tipkama i slično. Hololens me ne zanima, iako je sam koncept sa Minecraftom zanimljiv. ID@Xbox me oduševio. Lara.....eh, Lara. Slab gameplay demo sa više animacije nek samim gameplayem. Ovo pentranje po ledu me podseća na Uncharted 2. Grafički solidno. Vidi se da ima cross-gen assete. Al nažalost, Lara je 95% izgubljen slučaj za blagdane jer je ubačena u grotlo moćnijih naslova.
Na kraju sa jako dobre konfe na solidnu konfu. 7/10. Da nije bilo sad ovog isprdka na backward compatibilityem, bilo bi i 8. Ovo Sony može dobit. 8)