yakuza_stinger Navodno nema potrebe za njime pored single player iskustva. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Chaky Pa u principu su u pravu.Bolje tako, nego da naprave ofrlje nesto kao RTCW, pa poberu lose ocijene zbog MP komponente.
blade S druge strane, Wolfenstein: Enemy Territory mi je jedna od najdrazih MP igara koju sam ikada igrao te utukao u nju sate i sate. Postojali su čak i profi turniri u dobre pare po igraonicama po Hrvatskoj.
Chaky S druge strane, Wolfenstein: Enemy Territory mi je jedna od najdrazih MP igara koju sam ikada igrao te utukao u nju sate i sate. Postojali su čak i profi turniri u dobre pare po igraonicama po Hrvatskoj.To stoji. A zamisli razocaranje, da failaju s tim.
Raziel Ispravite naslov, pogrešno ste napisali multiplayer.btw.Donekle sjajna vijest, obzirom da igre sa dobrim FPS SP-om dobijamo na kapaljku, a sve im se manje daje na značaju.
Garrus_V odlicna vijest. machine games se pretvara polako ali sigurno u jedan od mojih najdrazih studija, the new order me ocarao a old blood je fenomenalna ekspanzija koja je i kao standalone igra sadrzajnija od 80% fps kampanji.jedina steta je sto do bozica ce morati cekati s obzirom da trenutno nemam ni malo vremena za igranje :(
gunner odlicna vijest. machine games se pretvara polako ali sigurno u jedan od mojih najdrazih studija, the new order me ocarao a old blood je fenomenalna ekspanzija koja je i kao standalone igra sadrzajnija od 80% fps kampanji.jedina steta je sto do bozica ce morati cekati s obzirom da trenutno nemam ni malo vremena za igranje :(Taman ce bit na popustu do tada. )Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk