PS2MASTER Ak se sve obistini, onda se sjetite ovog hinta : There will be tears and gnashing of teeth.GAF will both love and hate EA.Ubisoft will continue to Ubisoft us all.Sony has several nice montages. And hats.MS realises that runner up medals don't please investors. Or publishers.There will be more colours than brown, blue or orange.
Garrus_V jedno noobovsko pitanje, posto radim do 2 sutra i nezelim si apsolutno nista spoilat od sonyjeve konfe, kako bi to najbolje ucinio? jer prosli put sam si sve shebao dok sam nasao video :
Garrus_V bojim se da ce mi i u mailu biti nesto od sony-ja ili tako nesto jbg. mozda mi je najsigurnija opcija torrent i skinuti konfu?
manijak Hahahaha, sta nije da se ti mailovi od sonya i slične stvari spremaju u neki drugi tab(tako je na gmailu).
Solid_Snake Sve piše u uvodnim postovima odgovarajuće konfe.Imaš i countdown čak.Short version, da, u 3.
resident_evil Još me i u oči bode, na početku straice je hahaha -.-Brijem da idem spavati pa da ću se ipak probuditi, bez obzira šta radim od 7 i po.Buz gledao sam i MS, a budem ofc i od Nintenda
buz Ja sam preskočio MS-a, nije mi se dalo. Sonya budem naravno, a i volim si Nintendača uvijek pogledat, simpatični su mi.
resident_evil I meni su oduvijek bili pogotovo sad kad imam Wii U (imam i Game Cube, i Game Boy koji ne radi više). Stvarno ex od Nintenda oduvijek su bile posebne. Ne znam da li si ikad igrao Zeldu ali to je serijal priča za sebe i ne mogu dočekati novi nastavak.Nego ajmo malo o Sonyu. Po meni bi trebali najaviti ove stvari za koje nisu sigurne da će biti...službeno predstaviti novu igru od GG - New Horizon, pokazati trailer od TLG, možda GOW IV jer je i službeno potvrđen, nešto od Quantic Dream, Media Molecule, možda GT 7 i kao šlag na kraju FF VII remake ili The Last of Us 2?!
Flipper Izgleda da ćemo stvarno ovaj E3 vidjeti ukazanje The Last Guardiana. Sve više novinara priča o tome a FF VII HD remake gotovo potvrđen. Ovo će ukazanje poslije Međugorja biti dokaz da su čuda moguća.
ivancro95 Očekujem GOW 4, Uncharted 4 MP demo, Uncharted Collection trailer, Everybody's Golf, GT7, BO3, AC Syndicate gameplay trailer, Project Morpheus, i Horizon Reveal.Ništa od TLG