maximalni
ja bih sam sebi bio glup da odlazim na neki forum s čijim se stajalištima i/ili administracijom ne slažem.
samo toliko, isprike na offtopicu.
Frnji se kolko os. Ak neko ima nekakve 'striktne' preferencije za igre, tj. odredjeni zanr, NEMRES REC DA NEMA IGARA il je slaba shema, ke god.
To je isto ko da velim da nema se ke igrati na konzolama, nis zanimljivo u ovoj godini. Vama bi se samo pojavil upitnik iznad glave i pitali se zas uopce i igram igre.
Fenix
PS2MASTER , ova tvoja slika je ocito neciji pokusaj trolanja. Sami pogled na listu to govori. Fali dosta xbox ekskluzivica dok su na PS strani ipak nabrojane pola njih za koje nikad nisam ni cuo.
Ali to ionako nije ni bila tema, tema je ovo predbozicno razdoblje 2015.
A sto se tice administriranja, dabar opcenito nema ovlasti za ban, niti je on moderator na ovom podforumu. Al da stoji njegova namjera da ti dokaze kako si izrazito neugodan bio prema Iboru - to je u pravu. Nema potrebe za tim...
Ma care, tu sam te cekao. Jel pise RETAIL ili DIGITAL?? I slika je prilicno tocna koja pokazuje igre koje izlaze do kraja godine. Dakle, nesi cul za neke igre, pa po tebi je ta lista pokusaj trolanja. Eh, svasta. I ta lista je bas za te ljude koji misle da je shema eksluzivnih igara na PS4 slaba. Sorry, al ne.