E3 Sony Conference
Solid Snake
Haha!
E3 će bit zanimljiv. 8) Bemti, ovo čekanje bu bilo dugo.
FWIW there are a lot of rumblings about the game showing up that I heard as well. But like anything, things can change - even super last minute. But I do think it'll finally resurface this year. It's been pushed back several times already.
Originally Posted by Kagari
Hmm.
Okay then.
FWIW there are a lot of rumblings about the game showing up that I heard as well. But like anything, things can change - even super last minute. But I do think it'll finally resurface this year. It's been pushed back several times already.
I think this year will be good - something for everyone for the most part. I'm excited for the renewed Japanese presence.
Originally Posted by shinobi602
Don't lose faith so fast.
Ono ke je sigurno da će Japanci imat svoj dan na E3-u baš na Sonyevoj konfi.
Moglo bi se desiti puno dobrih stvari, a mogao bi biti i ćorak. Sve zavisi kolko je Sony spreman objaviti. Da se svašta kuha po njihovim kuhinjama, nema sumnje. Ali ponavljam, pitanje je koliko toga će htjeti objaviti a koliko čuvati za neke kasnije evente.
Da se mene pita, napravio bih dar-mar konfu i sasuo sve i svašta, drito u bradu. Jer poslije ovakove dobre prodaje PS4, timing je više nego dobar, materijala za to nedvojbeno imaju.
Haha ma je kuva se kuva, gulaš od tripica :-P ne ocekujem apsolutno nista, svake godine gledamo te konferencije i svaki put mi bude zao sta sam osta budan...ili se najavi vec poznato ili igre koje ce izac za 3,4 godine, bude jedna ili dvi igre ako smo sretni vrijedne konfe...boga mi ove godine tesko da cu gledat sta u kasnije ure, radije cu igrat sta :
Haha ma je kuva se kuva, gulaš od tripica :-P ne ocekujem apsolutno nista, svake godine gledamo te konferencije i svaki put mi bude zao sta sam osta budan...ili se najavi vec poznato ili igre koje ce izac za 3,4 godine, bude jedna ili dvi igre ako smo sretni vrijedne konfe...boga mi ove godine tesko da cu gledat sta u kasnije ure, radije cu igrat sta :Znam, i sam sam takvi, no ove godine imam neki osjećaj da bi moglo biti svega :.
Pošto im je jesenska shema ajmo reći slaba, moraju nekako držati uzde pa makar s najavama ako ništa drugo.
Tako da osobno očekujem dobru konfu i par finih sočnih najava. Prije svega tu mislim na Quantic Dream, da konačno progovore i pokažu nam konkretno na čemu rade..
ibor4you
Ne znači da ak nešto nije ko Halo il Forza da je jesenska shema slaba. Tog glupog, usranog, jadnog i bezveznog narativa bi se gameri trebali ostavit. . Dapače, na GAF-u se pokupi ban radi takvih gluposti.
Pošto im je jesenska shema ajmo reći slaba, moraju nekako držati uzde pa makar s najavama ako ništa drugo.
Zas se uopce takvi ljudi bave igranjem?
[deleted]
Zas se uopce takvi ljudi bave igranjem?Zašto misliš da ova tvoja izjava nije za ban???
Molit ću bez takvih komentara
ibor4youNa GAF-u se pokupi ban samo zato sto (realno) kazes da je shema slaba?Ne znači da ak nešto nije ko Halo il Forza da je jesenska shema slaba. Tog glupog, usranog, jadnog i bezveznog narativa bi se gameri trebali ostavit. Dapače, na GAF-u se pokupi ban radi takvih gluposti.
Fenixibor4youNa GAF-u se pokupi ban samo zato sto (realno) kazes da je shema slaba?Ne znači da ak nešto nije ko Halo il Forza da je jesenska shema slaba. Tog glupog, usranog, jadnog i bezveznog narativa bi se gameri trebali ostavit. Dapače, na GAF-u se pokupi ban radi takvih gluposti.
"Realno" velis? LOL. Ajd daj dokaz.
Slaba shema = PS4 has no games
Evo ti primjer :
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=162179299&postcount=14
Minus Ratchet + dodaj GeOW ak os. A lista ce se ionako iovak azurirati nakon E3.

Dabar®Zas se uopce takvi ljudi bave igranjem?Zašto misliš da ova tvoja izjava nije za ban???
Molit ću bez takvih komentara
LOL. Pa nesem nis krivo ni rekel. Daj ban, pa bus samo dokazal da ste sprdnja od administracije.
PS2MASTER, znači, misliš da je administracija FFA sprdnja?
ja bih sam sebi bio glup da odlazim na neki forum s čijim se stajalištima i/ili administracijom ne slažem.
samo toliko, isprike na offtopicu.
PS2MASTER , ova tvoja slika je ocito neciji pokusaj trolanja. Sami pogled na listu to govori. Fali dosta xbox ekskluzivica dok su na PS strani ipak nabrojane pola njih za koje nikad nisam ni cuo.
Ali to ionako nije ni bila tema, tema je ovo predbozicno razdoblje 2015.
A sto se tice administriranja, dabar opcenito nema ovlasti za ban, niti je on moderator na ovom podforumu. Al da stoji njegova namjera da ti dokaze kako si izrazito neugodan bio prema Iboru - to je u pravu. Nema potrebe za tim...
maximalni
Frnji se kolko os. Ak neko ima nekakve 'striktne' preferencije za igre, tj. odredjeni zanr, NEMRES REC DA NEMA IGARA il je slaba shema, ke god.
ja bih sam sebi bio glup da odlazim na neki forum s čijim se stajalištima i/ili administracijom ne slažem.
samo toliko, isprike na offtopicu.
To je isto ko da velim da nema se ke igrati na konzolama, nis zanimljivo u ovoj godini. Vama bi se samo pojavil upitnik iznad glave i pitali se zas uopce i igram igre.
Fenix
PS2MASTER , ova tvoja slika je ocito neciji pokusaj trolanja. Sami pogled na listu to govori. Fali dosta xbox ekskluzivica dok su na PS strani ipak nabrojane pola njih za koje nikad nisam ni cuo.Ma care, tu sam te cekao. Jel pise RETAIL ili DIGITAL?? I slika je prilicno tocna koja pokazuje igre koje izlaze do kraja godine. Dakle, nesi cul za neke igre, pa po tebi je ta lista pokusaj trolanja. Eh, svasta. I ta lista je bas za te ljude koji misle da je shema eksluzivnih igara na PS4 slaba. Sorry, al ne.
Ali to ionako nije ni bila tema, tema je ovo predbozicno razdoblje 2015.
A sto se tice administriranja, dabar opcenito nema ovlasti za ban, niti je on moderator na ovom podforumu. Al da stoji njegova namjera da ti dokaze kako si izrazito neugodan bio prema Iboru - to je u pravu. Nema potrebe za tim...
Nije poanta u tome, nego u tvome pristupu. Ti pristupaš vrlo neugodno na većinu postova, ultimativno ignorirajući tuđe mišljenje i stav i namećeš ono što ti smatraš ispravnim. To nije dobro za forum i raspravu. Moglo se to i na ljepši način objasnit čovjeku.
Nije poanta u tome, nego u tvome pristupu. Ti pristupaš vrlo neugodno na većinu postova, ultimativno ignorirajući tuđe mišljenje i stav i namećeš ono što ti smatraš ispravnim. To nije dobro za forum i raspravu. Moglo se to i na ljepši način objasnit čovjeku.Jep, neugodno je. Moj bad. Kak mogu ignorirat tudje mislenje ak sem direktno kontrirao i najbitnije nije ni krivo.
A ke bi bilo dam sem na ugodan nacin rekel? Opet bi mi rekli da "ignoriram tudje mislenje". A morti i ne jer bi se na lep i pristojan nacin izrazil.
Pa bitan je pristup. Nisi ništa krivo napisao sadržajno, ali način ti ne valja.
Moglo se to napisat "ne slažem se da nema igara, evo ti popis gdje se vidi lista". A ne cijeli niz ružnih epiteta i još konstatacija šta bi trebao napravit.