Rocket League
Igrao malo kod druga (malo... zapravo 4-5h ) i definitivno mi je na top listi nabavke kad bude opet na kakvom sale-u. Prezarazna igra sa poprilično jednostavnom mehanikom, no međutim podsjeća me na najbolje dane PS1 igara (najviše me asocira na Vigilante 8 ).
Igrali smo jedan na jedan, zajedno protiv igrača na netu i u suprotnim timovima. Bilo mi je prezabavno. Gameplay je vrhunski i to je jedino što je bitno za multiplayer igru.
GMG has Rocket League (PC Digital Download) for $9.60
http://www.greenmangaming.com/rocket-league-titles/
If you use the code MAR20 at checkout you get 20% off, bringing the price down to $9.60.
Tko nije prije može sad uskočiti :-).
Microsoft Wants PS4 and Xbox One to Connect Online
Rocket League announced as first game to support Xbox Live's new Cross-Platform functionality with PC; Microsoft extends invite to "other platforms"
Microsoft has announced it will natively support cross-platform play between Xbox One, Windows 10, and other "online multiplayer networks." The move effectively opens the Xbox Live platform so that it can accommodate players on Sony's PlayStation Network, among others.
The announcement was made on Xbox.com by Chris Charla, director of ID@Xbox, who said "it's up to game developers to support this feature" and noted that players will "always have the option of choosing to play only with other Xbox Live players."
"In addition to natively supporting cross-platform play between Xbox One and Windows 10 games that use Xbox Live, we're enabling developers to support cross-network play as well," Charla explained.
"This means players on Xbox One and Windows 10 using Xbox Live will be able to play with players on different online multiplayer networks--including other consoles and PC networks."
The first game to support the functionality is Psyonix's Rocket League, which will allow Xbox One and PC players to matchmake against each other. Microsoft also extended "an open invitation for other networks to participate as well."
GameSpot has contacted Sony for a comment.
Rocket League supports cross-platform play between the PlayStation 4 and PC versions of the game. When the game launched on Xbox One, it did not contain any cross-platform functionality.
"The Xbox platform doesn't allow for cross-play matchmaking between other systems as a general practice across all titles," developer Psyonix said at the time.
http://www.gamespot.com/articles/microsoft-wants-ps4-and-xbox-one-to-connect-online/1100-6435633/?ftag=GSS-05-10aaa0a
Sinoć oko 11 navečer sam letimice presluša soundtrackove prva tri THPS-a...
1. Izabra sam najdraže pisme.
2. Prebacia ih na USB.
3. Ušteka USB u PS4.
4. Upalia Rocket League.
5. Best. Rocket League. Experience. Ever.
Oko 3 sam zaključija da mi se manta, da igram predugo i da je vrijeme za SAMO JOŠ JEDNU PARTIJU.
Playstation sam izgasija malo prije 5 ujutro.
Nemoguće je koliko ova igra podsjeća i instant vraća u ona bolja vremena, u zlatno doba gaminga - eru PS1 i PS2. Prejednostavna je i prezarazna, i iako se razlikuju u samom konceptu (jer ovo je nogomet sa autima), ima dušu starih Twisted Metal-a i Vigilante-a 8.
Bilo bi fino nekakvo natjecanje organizirati, ligu i slicno...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ima li nas zainteresiranih?
ima
Evo i ja sam zainteresiran
Poslano sa mog MI NOTE Pro koristeći Tapatalk
Ja također.
Ako ce bit timski, a ne 1v1, zainteresiran :
Mogli bi 2vs2 turnir/ligu?
svakako sam za timske mečeve.
1 vs 1 nema smisla previše.
Sto se mene tice moze bilo sta, cisto da malo igramo, ionako nisam neki pro...
isto tako mozete racunat i na mene
ja i frend bi isto igrali ako je 2v2 ili 3v3
Nisam dugo zaigrao ali bilo bi gust sa ekipom bacit malo...
Stigao novi update i kosarka, taman mi notifikacija iskocila kad sam zavrsavao s igranjem... nisam jos isprobao.
http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/2980-rocket-league-akciju-prenosi-na-dno-mora
https://youtu.be/Om0j9SLBDPQ