maximalni Dva nova licencirana gamepada baš vuku na retro, dok će bezobraznici treći nazvati kopijom. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Sa Hori se ne može fulat. Još kad bi se uzvišeni Sony udostojio napraviti vlastiti Elite controller, po mogućnosti bežični. Ako Microsoft, Nacon, Razer i Hori mogu, jebemu pa da jedan Sony ne može.
milicevic87 Čemu prave žičane kontrolere? Da netko zapne prolazeči i sruši konzolu.Zar je toliki problem napravit bežične? Nisam igrao žičanim kontrolerom od tamo siječnja 2008.
veigue Čemu prave žičane kontrolere? Da netko zapne prolazeči i sruši konzolu.Neznam kakav bi pacijent - da ne kažem degenerik - trebao čovjek biti ako uspije zapeti na kablove, a tek onda srušiti nešto (u ovom slučaju, konzolu).Nisam igrao žičanim kontrolerom od tamo siječnja 2008.Kako ih puniš?
milicevic87 Čemu prave žičane kontrolere? Da netko zapne prolazeči i sruši konzolu.Neznam kakav bi pacijent - da ne kažem degenerik - trebao čovjek biti ako uspije zapeti na kablove, a tek onda srušiti nešto (u ovom slučaju, konzolu).Nisam igrao žičanim kontrolerom od tamo siječnja 2008.Kako ih puniš?Imam malu djecu, pa oni ko svako dijete okolo trci i ne paze bas.A controller svaku trecu noc pred spavanje stavim na punjac od mobitela.
buz U tom grmu leži zec, znači djevci mogu bez brige kupit žičani kontroler. Ja sam svoj preordao, a vi?