bok ljudi!

kao i vecina ovdje dosao sam sa gameplay/NL/reboot foruma jer sam cuo da je normalnija atmosfera pa kak sam dobil pozivnicu od Solida kojem se ovim putem i zahvaljujem!

sto morate znat osim da volim cinjenice vise od "ja kazem da je tako", nemam nista protiv nikog ali nevolim neke osobine jer recimo ja necu lagat pa isto ocekujem od drugih

- igram na PC-u ali sam vlasnik nazalost pokojnih ps2, ps1 bio suvlasnik psp-a, imao na odredeni period i last gen konzole na cuvanju tako da sam igrao na vise manje svakom sistemu osim N konzola jer motion kontrole me neprivlace nimalo

- ljubitelj RPG i RTS igara iako igram sve i svasta, nisam fan sportskih igara jer smatram da je to bolje izac van i napucavat loptu

- najvise uzivam u SP igrama dok MP preferiram jedino ako je s ljudima koje znam, opcenito igram s frendom i curom

- vesele me rasprave o tehnologiji i novostima u tom polju

- protivnik sam DLC-a i prodavanja magle

-ostalo? student koji nema vremena ni para za nista
spreman za pomoc u svakoj situaciji
ponekad previse iskren i bez dlake na jeziku
inace nisam neki pisat tako da mi poanta zna malo pobjec ponekad
veliki fan serijala star wars i LOTR, od igara tu spadaju mass effect, the witcher, dragon age, starcraft i S.T.A.L.K.E.R.

naravno s pravilima se slazem
jedna od filozofija mi je da treba bit posten i tako tretirat sve pa nebi trebalo bit problema

a sad da mi je nagovorit buhtlu da se da nesto napise...

sto morate znat osim da volim cinjenice vise od "ja kazem da je tako", nemam nista protiv nikog ali nevolim neke osobine jer recimo ja necu lagat pa isto ocekujem od drugih
Puno očekuješ. Nevertheless, respect.

Welcome!

Bolje je od Reboota (ne lazem)

Sent from Tapatalk.

Odustao od Reboota, jer nisam mogao više ono čitat  :) Ovdje mi je super jer ima dobrih drugova!

ma ja sam odusto odavno

svi samo ratuju s time jesi pc il console fanboy, nema sredine
nesmijem ja preporucit ps4 verziju necega konzolasu jer sam pc user
i nedo bog da usporedim normalno 2 igre i kazem da ako se vrti lose na puno jacoj masini da je lose sredena igra, tipa kad totalbiscut nemoze imat 60fps i tako
mislim ovakve stvari nebi trebale bit gledane kao provokacija nego kao informacija

nema cinjenica nego samo emocija a kak si ti otiso tak su i svi ostali vise manje pa rekoh vrijeme je da pocnem postat onda ovdje rade
valjda se moze normalno rec kad ispadne situacija kao sa dark soulsom da hej igram u 60fps a ti u 30fps ima bitne posljedice na gameplay i trosenje oruzja, roll i te stvari a ne da prvi komentar bude
EVO IH OPET MASTERRACE STRIKES AGAIN

Ma ja volim tvoje postove i rasprave s tobom, jer procitas ono sto drugi napise i trudis se pojasniti sa primjerima.

Ma ja volim tvoje postove i rasprave s tobom, jer procitas ono sto drugi napise i trudis se pojasniti sa primjerima.
pa to je to, isto kako radim na fizici radim sa svime
apstraktno prikazat na sto jednostavniji i prizemljeniji primjer kako bi i netko kome nije nista jasno mogao shvatit i sudjelovat u temi

nazalost na rebootu je to mrtvo i spomenes li PC, ps4 i xbone u istoj recenici smatraju to izazivanjem rata
diskusije i razgovori sluze tome da se nesto nauci makar ti to nemora pasat uvijek s obzirom na brand loyalty

Ahoj

Sent from Skynet