Sindikat izgleda fantasticno, neralno su dobro rekonstruisali London, bio sam prijatno iznenađen vizuelnim ugođajem.
Unity sam igrao nekih sat vremena, samo da ga upalim jer nikada ne igram 2 ac igre jednu za drugom, uvek napravim popriličnu vremensku distancu.
Ono što sam video u onom muzeju na samom startu je vrlo impresivno i izgleda odlično.
S obzirom na tematikiu i period koji obuhvata, mislim da ce mi Unity takođe biti dobar.
AC 3 jos moram da odigram zbog meni interresantne tematike, mada za neke moje standarde AC krece od Sindikata i Unity.
Origins mi je ubedljivo najdrazi sa najboljim glavnim likom, a ni zenska mu ne zaostaje.
Definitivno najbolji tandem u serijalu.
Odiseja odlična, mnogo je volim, ali su prica i glavni likovi slabiji nego u Originsu.
Valhala je mozda malo preambiciozna i preglomazna, prica je dobra, Evior je isto kul lik, zamerka je sto su se suvise oslanjali na dva starija brata.
B. Flag je tu na granici.
Izgleda i dalje dobro, fino je ostario, zabavan je za igranje.
Da bi bio jos bolji potrebniji mu je dodatni sadrzaj, vise stvari za uraditi i jos zivopisnije okruzenje.
Svideo mi se, no brzo sam ga presao i postao mu je predvidljiv i repetetivan.
Da se otarasio nekih mehanika koje su se vukle iz Ezio triologije, bio bi još bolji.