Evo ga, potpuno oduševljen igrom.
Imam već sigurno 15 sati u igri, ako ne i više, na 37% synchronizationa sam, a tek sam prvi assassination obavio
Kakav napredak od Unitya... Od mehanike borbe do free roama. Bojao sam se da će London biti sličan Parizu, drago mi je da je strah bio uzaludan. Jacob i Evie idu u sam vrh protagonista - ravno uz Ezia i Kenwaya. Karakterne suprotnosti, smirena sestra koja voli promisliti prije radnje, opušteni brat kojemu je sve što eksplodira zabavno
Ono što moram pohvaliti je to da iako su rekli 75% Jacob, 25% Evie, imam osjećaj da je sve izbalansirano, jednako igram s oba lika, čistim grad, rješavam misije za različite povijesne ličnosti (Dickens, Marx itd.) i jednostavno uživam u igri. Karakterizacija glavnih likova na vrhunskoj razini, zanimljivi dijalozi, tu i tamo koja šala i čovjek stvarno može uživati.
Pol grada sam već zauzeo, lvl 7 sam. U početku mi onaj rope launcher nije sjeo i činio mi se nezgrapnim, no nakon malo navike postao je nezamjenjiv. Odličan dodatak koji otvara više mogućnosti u planiranju napada. I po prvi put se stvarno osjećam kao da planiram ubojstva, pažljivo planiram put kojim ću ići s neke više zgrade prije upada.