Moja je već downloadana, ja od prvog dana imam POTREBU da ovo bude savršeno, ali i vjeru da s ono malo gaming iskustva mogu razlučiti što ide u dobrom smjeru. Ono što sam uz Elite zamišljao u glavi sada ću i gledati!
Kako ne bih bio zainteresiran, to sanjam jos od Elite-a na ZX-Spectrumu :)
#TRIDESET GODINA! 8)
Upravo sam u chatu s kolegom koji igra isto novinarsku verziju, ono prvo što sam ga pitao je da li je moguće raditi više save-profila ("karijera") istovremeno, ali koliko on veli da nema čak ni opciju da unutar same igre izbriše ovaj jedan profil i krene iznova (mislim da bi morao save brisati u samoj konzoli pa bi valjda onda mogao novi start igre imati)... To sam ga pitao jer:
Sigurno AKO krenemo samo iz iste cetvrtine svemira (eventualno i trecine?) te ako unaprijed odredimo neku zonu susreta da se presjeca na pola nasih ruta ka galaktickom centru, moci cemo se sresti :) pa vidjeti je li izvedivo ici dalje u ''co-opu'' :
Kad bismo mogli raditi npr.5 profila s različitim startnim koordinatama, pa napisati te koordinate na forumu i onda se svatko odluči za one koordinate koje su "najbliže" ostalim igračima. Od toga ništa...... Osim, ako multi profili dolaze u patchu, ali previše toga ukazuje da je ovo ciljano ovako.
A kako ne možemo odmah uzletjeti i otkriti svoje galaktičke koordinate, znači to treba vremena za odraditi - a samo je 1 save, pa neće biti baš praktično to sve odraditi da bi onda brisao save, pa ispočetka, pa tako više puta, pa onda...
IPAK, Fenix ajde ipak postaj svoje galaktičke koordinate, nikad ne znaš, možda se poklopi meni ili kojem drugom forumašu pa se možemo loviti bar negdje u zadnjoj petini puta ka središtu ;)tko je lud evo mu mali
Na startu vas neće dočekati nikakav meni, opcije i sl.điđe-miđe nego ćete direktno ući u gameplay :