Vidiš, meni je čak drugi put bilo i bolje. Jer F:NV (kao i F3 uostalom) sam prvo odigrao na X360 negdje pri izlasku. Za razliku od F3 kojeg sam prvo nabavio kao GOTY izdanje, s F:NV to nije bio slučaj. I sad, kao što se vidi iz mojih komenatara u ovoj temi replayao sam NV sa svim DLC-ima 2017. godine, na ultra detaljima, s 1080p rezom i 60 fpsa. Tehnički mi je bilo ugodnije i kompletnije iskustvo nego prvi put, bez obzira na "zub" vremena. Naravno, mogao sam dodati i neke modove koji dodatno poboljšavaju izgled, no nije mi to bilo potrebno.

Poanta je da i na taj stav možemo gledati s određenom rezervom. Naposljetku, igračeva sposobnost da se upusti u igru i traži ono pozitivno u njoj je ipak važnija od čitave priče o tehničkom aspektu igre.

2 godine kasnije

Najjači quest ikad.

Brijac Fallout 1, 2 (nisam igrao, ali čuo dobre stvari) i New Vegas.

Trojku sam igrao na launchu i tad mi je bila vau ali ju nisam tad prošao. Par godina kasnije sam ju završio a tad mi je bila meh.
Četvorka i 77 me uopće ne zanimaju.

Nastavlja li se u nekima priča?

Nema direktne povezanosti jer su vremenski razmaci među njima veliki i/ili se odvijaju na drugim lokacijama (npr. Fallout 1 je u Kaliforniji dok je trojka u Washingtonu). Sve priče su više-manje samostalne ali sadrže reference na prijašnje nastavke.

Preporucujem New Vegas, najbolju pricu ima. Ako ces ga igrati i ne da ti se zajebavati s modovima ali bi svejendo htio par modova probaj wabbajack( Wabbajack is a Free and Open-Source automated Modlist Installer.) Dok ja poslozim sve modove i stvari koje zahtjevaju ode mi volja za igrom.

If you also own Fallout: New Vegas on PC, do yourself a favor and look up the "Tale of Two Wastelands" mod. It essentially merges both games into one, and allows you to play through both on the same save file, travel between both DC and the Mojave, all with the better gameplay mechanics of New Vegas.

Ne mogu naglasiti koliko je new vegas gameplay bolji od f3.

Sterlok Nemaju se ni stariji nastavci čega sramiti. Fallout je serijal kojem je najveći naglasak na pisanju i svijetu. Grafika nikad nije zanemariva, ali nije uvijek ni jednako bitna.

Brijac Sve je najlakši odgovor. New Vegas je daleko najbolji. Moja preporuka je da ne ideš previše u modove u početku. Zaigraj vaniliju i na nju nadodaj mod za micanje narančastog filtera i povećanje limita od 4GB iskoristivog RAM-a, čisto radi quality-of-lifea. Ako vidiš da ti nešto baš smeta, pogledaj za mod. Sve imaš na Nexus Modsu i trebala bi biti dobra podrška preko Vortexa.

Fallout 3 sam igrao na PS3.

Svi se sjećamo kakav je tamo bio grafički i tehnički krš.

I dan danas mi je jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao.

Fenomenalni questovi i atmosfera koju je malo igara uspjela nadmašiti.

Priča, atmosfera, questovi > grafika i tehnikalije.

8 dana kasnije

Patroliranje Delbilatskom peščarom te stvarno natera da poželiš nuklearnu zimu

9 dana kasnije
10 dana kasnije
9 dana kasnije