Ukratko - Epicov odgovor na PUBG, F2P naslov za PC, Mac, PS4 i Xbox One danas je izašao van. Jeftina verzija PUBG-a ili ne, pokazat će se u narednim danima. Vlasnici "Fortnitea" ovaj mod dobivaju preko update-a, dok ga ostali mogu skinuti potpuno besplatno te originalnu igru nije potrebno imati.
Nisam igrao PUBG pa ne mogu uspoređivati, ali ovako malo na prvu, može proći. Očekivano, već sam osjetio dosadu nakon 20-ak minuta igre, ali zadnji meč me malo iznenadio pa neće još ići na brisanje. U igri nema vozila, mapa mi se čini čak i mala, jer zna se dogoditi da se nas 15 iskrca kod dvije male kućice i onda ako ne nađete oružje iste sekunde, možete slobodno tražiti novi meč.
No ono što bi moglo biti zanimljivo jest skupljanje resursa i građenje vlastitih baza, slično Minecraftu. Baš ovaj zadnji meč mi je bio zanimljiv jer sam, umjesto da se držim polusrušene kućice u sredini mape te ju obnavljam, odlučio istraživati teren, da bih se na kraju morao skrivati među grmljem između dvije protivničke nastambe.
Par random slika i toliko od mene.