T2 je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, akc Film svih vremena. Ali sva ta terminator - protector tematika mi jednostavno ne može nadmašiti onaj horror vibe koji je imao prvi terminator. Isto je bilo sa alienom. Prvi je meni bio bolji, baš kao i t1, ali aliens su imali bolje efekte, više akcije, ista stvar kao i T2, ali su oba serijala izgubila ono što su originalni postavili kao temelje. Ne znam. Ovo što dečki kažu, možda on može učiti šta činiti nakon što mu John pokaže par puta, ali jednostavno mi je nepojmljivo da počne shvaćati stvari za koje ti treba srce, poput emocija i moralnih odluka te uočavati iste. Grimase ne ću ni da spominjem.
Meni su osobno prva dva aliena i prva dva terminatora jedni od najdražih filmova, ali eto neke mi stvari sada drugačije sjedaju na mjestu u oba slučaja.
Zapravo da se bolje izrazim. Prvi alien mi je bolji alien film od drugoga, a prvi terminator mi je bolji terminator film od drugoga. Dva nastavka su mi bolji filmovi u širem smislu, ako me shvaćate...