Ps4 mi se jucer poceo random gasit i palit i odlazit u rest mode. Po noci dok spavam se sam upali, gasi i tako to i morao sam ga izvuc iz uticnice. Gledao sam po netu i Icek™ mi je reko isto da je vjerojatno problem u softwareu. Ne pregrijava se jer niti je vruc niti se pali ventilator jace niti mi daje crveno svjetlo upozorenja. Samo napravi beep kao kad ga gasis rucno na tipku i ili se ugasi ili ode u rest mode. Nakon toga je samo pitanje vremena kad ce se sam upalit. Pobrisao sam tipku za paljenje jer sam vidio da i to moze biti rjesenje i cinilo mi se kao da je to to jer je sve radilo ok dok nisam otiso spavat. U 3 ujutro me probudilo paljenje konzole. Da li je stvarno pitanje u gumbu ili softwareu ne znam, preostaje mi jos samo da probam sa vracanjem sustava na tvornicke postavke. E sad zanima me razlika izmedju initializationa i restore system default, tj da li se profili na konzoli samo brisu ili se i deaktiviraju? Saveove cu pokusat prebacit na usb stick, a vecina igara mi je ionako instalirana na externi hdd pa to necu dirat. Vidio sam u safe modeu da takodjer ima i opcija initialization (reinstall szstem software), ali ne znam sta to je. Molio bih savjete ljudi koji se u situaciju razumiju i isto tako molim da ne nagadjate ukoliko niste sigurni jer mi sada trebaju provjerene informacije. To sve traje, a ja trenutno i nemam bas vremena pa bih htio to sto bezbolnije i brze sredit. Hvala