Ha ne znam, kakve bi ti novitete? Prošla je donijela puno toga. FUT Champions i hrpu toga za raditi u FUT (a to je i najbitnija stvar u Fifi realno. Igram ju ajmo reci na visokom nivou online pa ono, ja sam bia zadovoljan s 17, al nadam se da ce jos neke sitnice popravit, vidit cemo kad izade, jer ipak, ne valja po demo-u suditi previse.
Prvenstveno bih htio promjenu identičnog
gameplaya. Onoga koji je isti još od FIFA-e 12, ako ne i prije. Isto tako, htio bih napredak u AI-u. Govorili su da će timovi igrati na svoj specifičan način, međutim ja i dalje ne osjećam nikakvu razliku, gubi se svaki identitet klubova. Zatim, čitavo sučelje je jedan obični
reskin, dok modovi nisu dobili neko unaprjeđenje.
Career mode je dobio animirane pregovore. Super. No što im to vrijedi kada su pregovori apsolutno isti kao i prije? Nema nikakve dodante dubine koja se traži već godinama.
I ne, ako se radi igra koja ima solo igru, dakle protiv umjetne inteligencije, onda FUT ne može biti najbitnija stavka. Ne smije biti najbitnije stavke, već sve moraju biti odrađene na ispravan način. U suprotnom je riječ o traljavoj produkciji igre. Bilo je dosta toga da iz godine u godinu rade minimalne promjene, a naplaćuju po cijeni pune igre. Ista stvar i s PES-om.
Sve super, ti tražiš kvalitetan
online segment, onda ćeš se i vjerojatno naći u FIFA-i. No nije li ti dosta što svake godine uvode neke minimalne promjene i to naplaćuju po istoj cijeni? I što je s onima koji ne vole igrati
online? Oni su osuđeni na nekvalitetno odrađenu solo igru.
FIFA nije nužno loša igra, ali se ne mijenja već godinama. Dok ljudi pljuju po Call of Dutyju kako se ne mijenja ili pak po Ubisoftu kako reciklira sadržaj, EA Sports prolazi nespomenuto, a radi još goru stvar.