https://www.youtube.com/watch?v=evRssFoc5_0
nije da se hvalim al igra mi je bas sjela...
o klasama
https://www.youtube.com/watch?v=VMiomWydZc4
ajde da se malo raspisem o ovome...
ko je voljel tps pucacine tipa socom (meni omiljeni confrontation, kojeg je malo ko igral), pa one bjedno cod-izirane verzije zvane socom 4, koja je neslavno propala, wildlands me na prvi pogled privukel, nakon kaj sam kupil igru, odigral sam mozda 4 misije i uglavnom se gubil po mapi i obavljal side misije... i totalno mi je faljela neka ovakva pucacina... division je bil previse napucavanja u prazno, nedavno sam pocel pubg, koji je jos u early access fazi, pa je zbugiran i zajeban, jos se navikavam na mis, zadnji put sam cod4 igral no, uglavnom, o igri...
igra je zamisljena ko siege, ali 4v4... velim ko siege, jer ima nest tipa operateri... svaki ima drugacije oruzje i neke perkove koji se otkljucaju sa skill pointima, ko i u sp...
mape su odlicne, grafika je... pa ja sam zadovoljan, zna biti tesko uociti neprijatelja ako ne ciljas u njega, a kad ciljas, je spotan, i vide ga svi... i kad se puca, vidi se na mapi i u 3d-u di se otprilike puca...
ima 3 mjesta za restock i heal i jedan komp, s kojim se skenira mapa, i vide se protivnici... kad je enemy spotan, svi u timu ga vide, a kad ga niko ne vidi, izgubi spot... i fora je kaj kad si ti spotan, dobijes obavjest, pa se skrijes i maknes spot...
treba par metaka da se ubije protivnik, nije ko division, kaj mi se svidja, sniperi su odlicni, kaj inace nikad nisam voljel u fps-ima...
uglavno, nema ubijanja, tj ima, ali zapravo si ranjen, i bilo ko iz tima te moze dici... mecevi traju 8 minut, nakon par minut se otvori taj radar na sredini mape... mape na prvi pogled djeluju ko hodnik mape ko u bc2, al nisu uopce takve... ima se puno mjesta za flankanje, kaj se vidi i na videu...
fizika oruzja je odlicna, opet malo podsjeca na socom, al nekak djeluje realnije...
ovo je otvorena beta, tak da je samo taj mod s tim radarom, ali mislim da ima potencijala za svakakve misije i modove...
ne znam vise kaj napisati, ak koga kaj zanima, nek pita...
je, i sve je full customizeibilno, samo ne znam kad i kak se otkljucaju attachmenti za oruzja...